Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Asikkala on yli 8 000 asukkaan ja tuhansien mökkeilijöiden kotikunta. Asikkalan maisemassa korostuvat Salpausselän harjut, erinomainen pohjavesi ja kymmenet järvet sekä Vesijärven, Päijänteen ja Ruotsalaisen suuret vesistöt ja upea luonto.


Asikkala tarjoaa työyhteisön ja toimintaympäristön, jossa kehittäminen ja kehittyminen ovat paitsi sallittua, mutta myös toivottavaa. Jokainen työntekijä saa omalla persoonallaan tehdä Asikkalasta paremman paikan olla ja elää.


Pitkäaikainen suunnitteluinsinöörimme jää pois Asikkalan kunnan palveluksesta. Suunnitteluinsinöörin työtehtävät ovat muuttuneet lähemmäksi paikkatiedon hallintaa ja kuvaavampi virkanimike on paikkatietoasiantuntija.


Haemme mukavista ja rennoista eri-ikäisistä työntekijöistä muodostuvaan porukkaan yhtä niistä tärkeimmistä ja keskeisemmistä osaajistamme. Monipuolisessa tehtävässäsi osallistut Asikkalan kunnan paikkatietotiedon tuottamiseen, ylläpitoon ja kehittämiseen sekä vastaat mitatun johto- ja kartta-aineiston ylläpidosta, karttapäivityksistä järjestelmiin, dokumentoinnista, aineistopyynnöistä ja muista paikkatietoon liittyvistä asioista. Pienessä kunnassa pääset kehittymään omassa asiantuntijuudessasi ja tekemään laajasti erilaisia suunnittelu-, mittaus- ja paikkatietotehtäviä.
Paikkatietoasiantuntijan virkaan valittavalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja toivotaan muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Itseohjautuvuus, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky itsenäiseen ja vastuulliseen työhön ovat paikkatietoasiantuntijalle välttämättömiä ominaisuuksia. Suunnittelukokemus kunnallisteknisistä töistä katsotaan eduksi. Työn hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.


Viran palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaan ja virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen virkavaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.


Hae paikkaa ma 21.3.2022 klo 14.00 mennessä kuntarekry.fi-järjestelmän kautta. Haastattelut sekä mahdolliset soveltuvuusarvioinnit pyritään suorittamaan viikolla 13.


Lisätietoja antavat tekninen johtaja Harri Hirvonen p. 044 778 0290, etunimi.sukunimi@asikkala.fi.