Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Asikkalan kunta on aloittanut Aniankedon suunnittelun. Aninkedolle on tarkoitus rakentaa uusi pientaloalue. Alue on kävelymatkan päässä Vääksyn kauppakeskuksesta ja sijoittuu Vääksyn historiallisen kauppapaikan Anianpellon kylkeen.

Lauantaina 11.2. Aniankedon alueelle aurataan polkuja ja kasataan lumikasoja, joista paikalle tulijat voivat rakentaa unelmiensa lumisen kylän. Teemme yhdessä myös lumigraffitteja sekä koristelemme ideakedon lumimaalauksin. Tarkoituksena on rakentaa yhdessä lumikylä, jossa voi olla koteja, kauppoja ja vaikka disco, linna tai ratsutila – vain mielikuvitus on rajana!

Aniankedon polulla voi seurata lumirakennuksien rakentumista. Polkua pääsee kiertämään läskipyörillä, lumikengillä tai jalan. Tulipatojen äärellä voi paistaa makkaraa ja tarjolla on myös mustikkakeittoa, jotka tarjoaa Asikkalan kunta.

Voit tuoda terveisesi ja ideasi, jotta saamme Aniankedosta asikkalalaisten näköisen, viihtyisän uuden alueen. Tavattavissa ovat Asikkalan kunnan uusi kaavoituspäällikkö Kimmo Sutinen sekä elinvoimapalvelut, joille voi jättää ideoita.

Tervetuloa mukaan viettämään talvinen päivä kanssamme ja ideoimaan tulevaa!

Ideaketo la 11.2. 23 klo 10-14
Osoite Anianpellontie / Porkalintie, 17200 Vääksy
Pysäköinti Laidunpuiston P-alue

*Säävaraus*

Lisätietoja:

https://ess.menoinfo.fi/#!event?id=1229672

Lisää tapahtumia

Tapahtumat

Liikunnalliset satutuokiot

Asikkalan kunnankirjasto

Näyttelyt

-

Luonto lainassa

Asikkalan kirjasto