Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Vuonna 2000 kuvataiteilija Katja Tukiainen ja sarjakuvataiteilija Matti Hagelberg muuttivat työhuoneensa yhteen Helsingin Kaapelitehtaalle ja ateljeen nimeksi tuli ”Katjan ja Matin Etsivätoimisto”. Katja etsii totuutta maalauksen, installaatioiden ja sarjakuvan keinoin, Matti keskittyy sarjakuvataiteeseen. Ateljeen nimeä kantava näyttely avautuu Danielson-Kalmarin Huvilassa Vääksyssä lauantaina 10.6.2023. Näyttelyssä on esillä Katjan öljymaalauksia, akvarelleja ja veistoksia sekä Matin sarjakuvaoriginaaleja ja serigrafioita.

Katja on kuvataiteen tohtori Kuvataideakatemiasta. Matti on taiteen maisteri Aalto-yliopistosta, jossa hän on myös opettanut sarjakuvailmaisua jo 25 vuotta. Molempien tuotanto on tunnettua ja tunnustettua Suomessa ja sen ulkopuolella. Katjan suuri öljymaalaus ”Ilo” on alkuvuonna 2023 sijoitettu Lahteen Paavolan kampuksen koulun ruokasaliin. Matin sarjakuvateos ”Läskimooses” valittiin Suomen kauneimmaksi kirjaksi vuonna 2022.

Katjan ja Matin Etsivätoimisto ottaa uuden tehtävän vastaan ja toivottaa teidät tervetulleeksi Danielson Kalmarin huvilalle!

Danielson-Kalmarin huvila
Kalmarintie 8, 17200 Vääksy
Avoinna arkisin klo 12-18 ja la-su klo 11-15 (Juhannuksen la ja su kiinni)
Liput 5/4€ (Samalla lipulla pääsee näyttelyyn koko kesän ajan!)

Lisätietoja:

https://ess.menoinfo.fi/#!event?id=1238754

Lisää tapahtumia

Tapahtumat

Cruising

Route 24

Tapahtumat

-

Voimaa taiteesta -taidenäyttely

Taidevintti Art Asikkala