Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Kun suljin TV:n -taidenäyttely
Agnieszka Roma Kuokkanen
Avoinna 18.2. – 29.4.2023 ti – la 11-17
Päijännetalon Deep Art space

Tervetuloa näyttelyn avajaisiin lauantaina 18.2.2023 klo 14-17!

Koko nimeni on Agnieszka Roma Kuokkanen, ystäville Agni. Synnyin Puolassa vuonna 1974. Opiskelin kuvataiteilijaksi Bydgoszczissa, Puolassa, vuosina 1989-1994. Muutin Suomeen sydämen perässä vuonna 2001 ja pääsin suoraan töihin graafisena suunnittelijana Salpausselän kirjapainoon.

Piirtäminen, maalaaminen ja veistäminen ovat olleet aina läsnä elämässäni. Viime vuosien aikana ”löysin” akvarellitekniikan ja rakastuin. Osui ja upposi. Akvarelli on täynnä herkkyyttä, valoa, väriä ja iloa sekä se on haastavin kaikista tekniikoista.
Osallistun aktiivisesti paikallisessa Taiteilijaseurassa toimintoihin ja näyttelyihin. Olen myös Asikkalan Taiteilijaseuran hallituksen jäsen. Vuodesta 2021 olen kuulunut Suomen Akvarellitaiteen yhdistykseen. Viime vuosien aikana maalauksiani on osallistunut myös kansainvälisiin näyttelyihin mm. Puolassa, Espanjassa, Chilessä sekä Italiassa.

Näyttelyni sai nimen ”Kun suljin TV:n” koska en enää halunnut katsoa ja kuunnella miten paljon pahaa ja rumaa tapahtuu ympärillämme. Sen sijaan suljin TV:n, kuuntelin kirjoja ja musiikkia ja samalla maalasin akvarelleja – toivoen parempaa ja kauniimpaa maailmaa.

Tervetuloa näyttelyyni!

Päijännetalo
Meijeritie 1
17200 Vääksy
ti – la 11-17

Lisätietoja:

https://ess.menoinfo.fi/#!event?id=1231061

Lisää tapahtumia

Hengelliset

Musiikkidraama Lasarus – Miksi Jumala?

Asikkalan kirkko

Tapahtumat

Äinään seudun kyläkokous

Niemimäen juhla- ja majoitustila

Tapahtumat

OmaisOiva kahvila

Palvelukeskus Oltermanni