Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Asikkalan kirkossa järjestetään sunnuntaina 14.1.2024 tukikonsertti Ukrainan hyväksi. Tukikonsertin tarkoituksena on kerätä varoja Ukrainan tueksi. Venäjä aloitti hyökkäyksen Ukrainaan helmikuussa 2022 ja sota on jatkunut jo miltei kaksi vuotta. Ukrainan tilanne on edelleenkin äärimmäisen vaikea ja avun tarve on suuri.
Konsertissa esiintyvät lahjakkaat taiteilijat ja ryhmät, mukaan lukien

– Lauluryhmä Tintit Hämeenlinnasta
– Lauluyhtye Soliseva
– Muusikko Teemu Harjukari
– Ukrainalainen nuori laulava kitaristi Dmytro Terinchyk
– Ukrainalaisten naisten lauluryhmä

Ohjelmaan kuuluu myös tervehdykset Asikkalan kunnalta, Rinna Ikola-Norrbacka kunnanjohtaja ja LC Asikkalalta, Matti Mäkiaho. Tapahtuman juontaa kesäasikkalalainen Jussi Honka. Esiintyjät ja yhteistyökumppanit ovat valmistaneet konserttia vapaaehtoisvoimin.

Kaikki konsertin tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä Kirkon Ulkomaanavun kautta Ukrainan tukemiseen. Sisäänpääsy konserttiin maksaa 15 €, ja liput voi ostaa paikan päällä maksupäätteellä, käteisellä tai MobilePaylla. Lipun hintaan sisältyvät konsertti, käsiohjelma ja leipäpussi Viipurilaiselta.

Konsertti järjestetään yhteistyössä mukana ovat: Asikkalan kunta, Asikkalan evl. Seurakunta, Lions Club Asikkala, Lions Club Asikkala/ Päijänne, Järvi- Hämeen Osuuspankki, Viipurilainen leipomo ja Vääksyn Viherkukka.

Oodi Vapaudelle
Tukikonsertti Ukrainan Hyväksi Asikkalan kirkossa
Sunnuntaina 14.1.2024 klo 15.00-16.30
Kirkkotie 42
17320 Asikkala

Lisätietoja:

https://ess.menoinfo.fi/#!event?id=1264741

Lisää tapahtumia

Tapahtumat

Liikunnalliset satutuokiot

Asikkalan kirjasto

Tapahtumat

Bar 16, Bingo

Bar 16

Tapahtumat

Omaishoitajien viikon tapahtuma Asikkalassa

Asikkalan kirjasto