Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Tervetuloa Toivon talolle sunnuntaina 28.4.2024, kun Vääksyn historiallinen vanha puukoulu avaa ovensa kello 11–16 välisenä aikana Vintagemarkkinoiden merkeissä. Tule mukaan elämään vanhojen aikojen nostalgiaa ja löytämään ainutlaatuisia aarteita!

Myyntipaikat täyttyvät liki 30:n myyjän tarjoamista aarteista, joita löytyy niin sisältä kuin ulkoa. Valikoima on kirjava: koruja, vintagevaatteita, kristallia, kotimaista lasia, keramiikkaa, hopeaa, vanhoja lehtiä, harvinaisia kirjoja, tunnelmallisia valaisimia ja huonekaluja eri vuosikymmeniltä. Täällä kohtaat tuttuja vintagemyyjiä ja paikallisia keräilijöitä, jotka ovat koonneet yhteen kiehtovia löytöjä.

Toivon talossa 2. kerroksessa voit tavata postikorttikeräilijä J-P Lehtisen, joka antaa arvioita korttien arvosta ja jakaa tietoa postikorttien keräilyyn. Samalla voit uppoutua postikorttitaitelijoiden historiaan ja vaihtaa ajatuksia postikortteihin perehtyneen keräilijän kanssa.

Toivon talossa voit nauttia herkullisista tarjoiluista kahvilassa ja jakaa löytöjesi iloa muiden vintage fiilistelijöiden kanssa.

Vapaa pääsy!

Parkkipaikat löytyvät kätevästi K-kaupan pihalta tai Päijännetalon läheisyydestä, vain 500 metrin päässä.

Tervetuloa kokemaan vintagen tuulahdus Vääksyn Vintage-markkinoilla!

Tapahtuma tiedot:
Aika: Sunnuntai 28.4.2024, klo 11–16
Paikka: Toivon talo, Kanavatie 14, 17200 Vääksy
Lisätietoa: Vääksyn Vintage-markkinat Facebookissa
Yhteistyössä: Wanha Kammari, Vanhan Vääksyn kehittämisyhdistys, Asikkalan kunta

Lisätietoja:

https://ess.menoinfo.fi/#!event?id=1279843

Lisää tapahtumia

Seniorit

Muistojen Polkuja-konsertti

Seniorikeskus Olo

Tapahtumat

Bar 16, tietovisa

Bar 16