Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Asikkalan kunta haastaa kaikki suunnittelemaan Asikkalalle oman neulemallin! Neulemalli voi olla yhtä lailla sukat, lapaset, myssy, kaulahuivi tai vaikka villapaita – mielikuvituksen lisäksi rajana on vain se, että mallia ei saa olla muualla käytössä. Nyt kutsumme suunnittelemaan mieltä ja kehoa lämmittävää mallia juuri asikkalalaisille.  

Näin osallistut kilpailuun: 

  1. Suunnittele asikkalalaisille sopiva neulemalli ja neulo mallikappale. 
  1. Ota kuva neulomastasi työstä ja laadi sanalliset tai neulemerkein tehdyt ohjeet. 
  1. Lähetä kuva ja ohjeet osoitteeseen kunta@asikkala.fi ja kirjoita otsikkokenttään Asikkala-neule. Voit osallistua nimimerkillä, mutta muista liittää mukaan omat yhteystietosi.  

Osallistua voi 13.10.-13.12.2022 välisenä aikana. Mallikappaleet ovat samalla viikolla esillä Asikkalan joulutorilla. Ne voi toimittaa ennakkoon Asikkalan kunnanvirastolle tai kirjastoon.  

Kuvat malleista julkaistaan Asikkalan kunnan verkkosivuilla ja somekanavilla. Kuntalaiset voivat äänestää suosikkiaan vuoden loppuun saakka.  

Eniten ääniä saaneista neulemalleista Asikkalan kunnan raati valitsee voittajamallin, jonka ohje julkaistaan kaikkien asikkalalaisten iloksi ja hyödyksi tammikuussa 2023. 

Voittajalle on luvassa maineen ja kunnian lisäksi 250 euron arvoinen lahjakortti Rautavuon lammas- ja vuohitilalle.