Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Rekisteröidylle on kerrottava muun muassa 

Tietosuoja

Tietosuojalla tarkoitetaan yksilön (rekisteröidyn) yksityisyyden suojaamista. Henkilötietojen asianmukainen käsittely vahvistaa rekisteröidyn henkilön oikeuksia sekä lisää avoimuutta ja läpinäkyvyyttä. 

Tietosuojatyön tavoitteina on korostaa henkilön oikeutta valvoa omien henkilötietojensa käsittelyä sekä tuoda läpinäkyvyyttä henkilötietojen käsittelyyn. 

Tietosuojaperiaatteiden mukaan henkilötietoja on 

Asikkalan kunnan palveluissa tietosi ovat suojattu, eikä niitä luovuteta eteenpäin muihin kuin lakisääteisiin velvoitteisiin perustuen. 

Rekistereihin sähköisesti tallennetut tiedot on suojattu niin, että niitä pääsee katsomaan vain siihen oikeutettu henkilö.  

Jos haluat tarkistaa tietosi kunnan rekistereistä, pyydä sitä rekisterin pitäjältä, palvelualuejohtajalta tai tietosuojavastaavalta (Juha Leppialho, juha.leppialho@asikkala.fi)  

Lisätietoja rekisteröidyn oikeuksista ja tietosuojaan liittyvistä asioista löytyy tietosuojavaltuutetun verkkosivuilta. 

Asikkalan kunnan henkilötietoja sisältävät rekisterit

Tähän on listattu kunnan normaalissa toiminnassa yleisesti muodostuvat henkilötietoja sisältävät rekisterit. Huomioitavaa on, että tilapäisesti kunnassa voi olla myös muita henkilötietoja sisältäviä rekistereitä. Lisätietoja rekistereistä saa kunkin palvelualueen johtajalta tai hänen nimeämältään rekisterin pitäjältä. 

Keskushallinto; Heidi Huldén, heidi.hulden@asikkala.fi

Kasvatus- ja opetuspalvelut; Petri Haapanen, petri.haapanen@asikkala.fi   

Tekniset palvelut; Aki Tiihonen, aki.tiihonen@asikkala.fi  

Hyvinvointipalvelut; Matti Kettunen, matti.kettunen@asikkala.fi  

Asikkalan kunnan tietosuojavastaava
Tomi Tervo
tomi.tervo@asikkala.fi
tietosuoja@asikkala.fi