Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Kesäesite 2024 on julkaistu!

Esitteestä löydät eri ikäisille kattavan tarjonnan toimintaa kesäkuukausille. Tutustu ja ilmoittaudu! Ilmoittautuminen aukeaa 6.5. Ilmoittautumislinkin löydät kerho-, retki- ja lomatoiminta-sivulta (alempaa tältä sivulta).

Mistä meidät löytää?

Asikkalan nuorisopalveluiden toimistot ja nuorisotilat: Asikkalantie 12 (Aurinkovuoren koulu).

Nuorten työpaja: Sulkumiehentie 1

Bänditila:

Nuokun alakerrasta väestönsuojasta löytyy bänditila ja studiovälineistö. Bänditila on asikkalalaisille nuorille käytössä maksutta nuorisotalon aukioloaikoina.


Maanantai klo 12.00-17.00
Tiistai klo 12.00-16.00
Keskiviikko klo 14.00-19.00
Perjantai klo 12.00-20.00

Muut ajat sopimuksen ja erillisen hinnaston mukaan.

Bänditilaa koskien ota yhteyttä;

Nuorisotalon vastaava ohjaaja
Noora Mäkiranta
p. 044 778 0238

Paintball -välineistö

Vuokrasetti sisältää pelihaalarit, maskit, merkkaimet ja kuulat (2000) kymmenelle hengelle. Merkkaimet toimitetaan pelipullot täytettynä. Vuokrahinta 350 €.

Kysy myös ohjattuja pelejä!

Sumopuvut

Vuokrasetti sisältää tatamin sekä sumopuvut päähineineen. Vuokrahinta 150€

Retkeilytarvikkeet

Halti kupoliteltta 3-4 hlö (6kpl)          

Halti Laavu 3-4 hlö (2kpl)                   

Harjateltta 6 hlö

Hinta: 5 €/vrk ja 12 €/viikko.

     

Puolijoukkueteltta ja kamina (12 hlö) 

Hinta: 10€/vrk ja 20€/vko

Trangia- retkikeittimet (6kpl)           

Hinta: 2€/vrk ja 10€/vko

Tavarat on palautettava samassa kunnossa, kuin ne ovat olleet haettaessa. Tavarat on kuivatettava ja/tai pestävä hyvin ennen palautusta.

Vuokravälineitä koskien ota yhteyttä:

Pajan vastaava ohjaaja
Mia Artoma
p. 044 778 0256

Pajaohjaaja

Joni Pettersson

P. 044 7780257

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@asikkala.fi

Talotoiminta

Nuorisotila on nuorten oma vapaa-ajan tila, jossa on tarjolla erilaisia aktiviteetteja kuten biljardia, lautapelejä, askartelua, liikuntaa, leffoja jne. Meille voit tulla myös vain tapaamaan kavereita ja viettämään aikaa. Nuorisotilalla toimii kioski, josta voi ostaa pientä välipalaa ja herkkua. Nuorisotilalla työskentelee päivittäin kaksi ohjaajaa ja ohjaajan tavoitat aina talon aukiollessa numerosta 044 7780251.

Kerho-, retki- ja lomatoiminta

Nuorisopalvelut järjestävät toimintaa; kerhoja, tapahtumia, retkiä ja leirejä iltapäivisin, viikonloppuisin ja koulujen loma-aikoina. Tiedotamme nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissamme tulossa olevasta toiminnasta.

Koulunuorisotyö

Koulunuorisotyötä tehdään kaikissa Asikkalan kouluissa. Koulunuorisotyöntekijä tarjoaa koulun arjessa nuorille mahdollisuuden tulla nähdyksi, kuulluksi ja kohdatuksi.

Etsivä nuorisotyö

Etsivän tehtävänä on tavoittaa tuen tarpeessa oleva nuori ja auttaa häntä sellaisten palvelujen ja muun tuen piiriin, joilla edistetään hänen kasvuaan, itsenäistymistään, osallisuuttaan yhteiskuntaan ja muuta elämänhallintaa sekä pääsyään koulutukseen ja työmarkkinoille. Etsivä nuorisotyö perustuu nuoren vapaaehtoisuuteen ja nuoren kanssa tehtävään yhteistyöhön.

Nuorten työllistäminen ja työpajatoiminta

Nuorisopalveluilla on tarjolla työtä Nuorten työpajan avoimesta toiminnasta, kuntouttavaan työtoimintaan ja palkkatyöhön. Työllistämme vuosittain n. 20 nuorta erilaisiin työsuhteisiin ja työpaja tarjoaa 10 paikkaa pajajaksoja varten. Kysy lisää!

Nuorten vaikuttaminen

Nuorisovaltuusto on kunnan virallinen nuoria edustava päätöksentekoelin. Nuorisovaltuutetut valitaan vaaleilla kahden vuoden toimikaudeksi ja nuorisovaltuutetut edustavat asikkalalaisia nuoria erilaisissa luottamustehtävissä esimerkiksi työryhmissä, lautakunnissa ja lausunnoissa.

Yhteystiedot

Henna Rautavuo-Hätönen

Nuorisovastaava

Puh. 044 7780250

 

Jenna Pyyhtiä

Talovastaava

Puh. 044 7780238

 

Hanna Vastamäki

Etsivä nuorisotyöntekijä

Puh. 044 7780287

Sähköpostit ovat muotoa: etunimi.sukunimi@asikkala.fi