Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku
Kunta työnantajana

Asikkalalla on tarjota muutakin kuin vain puisia rattaita. Heti Lahden vieressä sijaitseva reilun 8 000 asukkaan …

Työllisyyspalvelut

Asikkalan kunnan työllisyyspalveluiden tavoitteena on parantaa alueen työllisyystilannetta yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Työllisyyspalvelut antaa ohjausta ja valmennusta asikkalalaisille työnhakijoille sekä tukee työnantajia sopivan työntekijän löytämisessä yrityksen tarpeisiin.

Yrityspalvelut

Asikkalan kunta edistää yrittäjyyttä monipuolisesti. Uusien yritysten ja työpaikkojen syntymistä kuntaan pidetään ensiarvoisen tärkeänä. Kunnassa sijaitseville yrityksille tarjotaan hyvä toimintaympäristö ja yrityksille välitetään tietoa vapaista toimitiloista ja saatavilla olevista maksuttomista yrityspalveluista. Kunnan elinvoimapalvelut on mukana erilaisia kehittämis- ja verkostohankkeissa ja se tarjoaa yhdessä kaavoituspalveluiden kanssa yritys- ja liiketoimintaan soveltuvia tontteja.

Maaseutupalvelut

Päijät-Hämeen maaseutuhallinnon yhteistoiminta-alue hoitaa Asikkalan, Hartolan, Hollolan, Kärkölän, Padasjoen ja Sysmän kuntien sekä Heinolan ja …

Vapaat toimitilat ja yritystontit

Asikkalan kunta tarjoaa yritystontteja niin valmistavaan tuotantoon kuin kauppaan ja palvelutuotantoon. Autamme löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivan paikan. Yritystontteja on tarjolla hyvien liikenneyhteyksien varrella kohtuuhintaan, turvaamaan jouheva liiketoiminta.