Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Linja-autoliikenne (LSL)

Asikkalassa toimii paikallis- ja seutuliikenteenlinjoja, jotka kulkevat kunnan sisäisesti sekä Lahteen, Padasjoelle että Sysmään.

Lisätietoa aikatauluista, reiteistä ja hinnoista:
Lahden Seudun Liikenne (LSL) (mm. reittiopas)

Järvisen liikenne
Meitin energia (aikataulukoosteita, kunta ei vastaa päivityksestä)
Matkahuolto; pitkän matkan liikenteen tiedot ja aikataulut

Palautetta seutuliikenteestä voi antaa Lahden seudun liikenteen palautekanavan kautta.

Palveluliikenne kunnan sisällä

Asikkalassa toimii kunnan sisäisesti palveluliikennettä. Palveluliikenne on avointa joukkoliikennettä ja niissä voi matkustaa kuka tahansa. Auto tulee kutsusta vanhuksen tai vammaisen kotiovelle ja vie asiakkaat reitin toiminta-alueella niin lähelle asiointipaikkaa kuin on teknisesti mahdollista.

Palautetta joukkoliikenteestä voi antaa koulutoimisto(at)asikkala.fi

Waltti-matkakortti

Waltti-matkakortilla myös Koiviston Auton liikennöimillä OnniBusFLEX-vuoroilla F44 9.00 Sysmä-Lahti ja 15.00 Lahti-Sysmä.

OnniBusFLEXin ja Lahden seudun liikenteen vuorojen lisäksi Waltti-matkakortti käy maksutapana myös Samuli Haarasilta Oy:n liikennöimillä vuoroilla.

Waltti latauspiste on nyt auki Asikkalan kunnanviraston aukioloaikoina . Saat palveluneuvontaa aikatauluihin ja Waltti-korttiin liittyen. Waltti käy Järvisen liikennettä ja Koiviston Auton pitkän matkan liikennettä (Flex) lukuun ottamatta kaikkiin muihin vuoroihin.

Asioinnin järjestäminen muuksi ajankohdaksi p. 044 7780135 tai 044 7780216.

Matkahuollon kortti

Asikkalan kunnanvaltuuston päätöksellä 3.6.2019 kunta siirtyi bruttomalliin, mikä tarkoitti yhtenäisen järjestelmän luomista seudulle. Palveluseteli otettiin käyttöön määräaikaisena kuntakokeiluna, joka kes­ti varsinaisesti vuoden 2021 toukokuun loppuun. Asiakkaat voivat käyttää Matkahuollon palvelusetelilippunsa loppuun.

Matkahuolto myy omia lipputuotteita.