Siirry sisältöön
Asioi verkossa Haku

Ko­kei­le jouk­ko­lii­ken­net­tä il­mai­sek­si 30 päi­vää! Lue lisää kampanjasta.

Linja-autoliikenne

Asikkalassa toimii paikallis- ja seutuliikenteenlinjoja, jotka kulkevat kunnan sisäisesti sekä Lahteen, Padasjoelle että Sysmään.

Aikataulukooste Asikkalan alueen joukkoliikenteestä 9.8.2021 alkaen

Lisätietoa aikatauluista, reiteistä ja hinnoista:
Lahden Seudun Liikenne (LSL)
Järvisen liikenne
Matkahuolto; pitkän matkan liikenteen tiedot ja aikataulut

Palautetta seutuliikenteestä voi antaa Lahden seudun liikenteen palautekanavan kautta.

Palveluliikenne kunnan sisällä

Asikkalassa toimii kunnan sisäisesti palveluliikennettä. Palveluliikenne on avointa joukkoliikennettä ja niissä voi matkustaa kuka tahansa. Auto tulee kutsusta vanhuksen tai vammaisen kotiovelle ja vie asiakkaat reitin toiminta-alueella niin lähelle asiointipaikkaa kuin on teknisesti mahdollista.

Aikataulut ajalle 23.9.2021-3.6.2022

Palautetta joukkoliikenteestä voi antaa koulutoimisto(at)asikkala.fi

Waltti latauspiste on nyt auki Asikkalan kunnanviraston aukioloaikoina (ma-to klo 9-15 ja pe 9-14) . Saat palveluneuvontaa aikatauluihin ja Waltti-korttiin liittyen. Waltti käy Järvisen liikennettä ja Koiviston Auton pitkän matkan liikennettä (Flex) lukuun ottamatta kaikkiin muihin vuoroihin.

Matkahuollon kortti

Asikkalan kunnanvaltuuston päätöksellä 3.6.2019 kunta siirtyi bruttomalliin, mikä tarkoitti yhtenäisen järjestelmän luomista seudulle. Palveluseteli otettiin käyttöön määräaikaisena kuntakokeiluna, joka kes­ti varsinaisesti vuoden 2021 toukokuun loppuun. Asiakkaat voivat käyttää Matkahuollon palvelusetelilippunsa loppuun.

Matkahuolto myy omia lipputuotteita.