Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku
Vaaksyn kanava
Kulttuurikuntokortin kansi Kulttuuri

Lukuisat museot ja muut kulttuuritilat, vireä yhdistys- ja harrastustoiminta, aktiiviset kuntalaiset, vapaa-ajan asukkaat ja yritykset sekä vertaansa vailla olevat maantieteellinen sijainti ja luonto tarjoavat upeat puitteet Asikkalan kulttuurielämälle. Tervetuloa elämysten Asikkalaan!

Liikunta

Asikkalassa, liikuttavan hyvässä kunnassa on upeat puitteet pitää omasta hyvinvoinnista huolta: Liikkumaan siis, iästä viis!

Kirjastopyörä kirjastorakennuksen edessä. Kirjasto

Asikkalan kirjasto tarjoaa tiloja, tietoa ja elämyksiä. Kirjastossa voit työskennellä, opiskella, lukea lehtiä, pelata pelejä, käyttää tietokoneita, osallistua harrastuksiin ja tapahtumiin. Laajasta kokoelmasta voit lainata aineistoja kirjoista kiikareihin!

Nuorisopalvelut

Nuorisopalvelut tuottaa vapaa-ajan palveluita lapsille ja nuorille, aina 29-ikävuoteen saakka. Nuorisopalvelujen tarkoituksena on tukea lasten ja nuorten kasvua ja itsenäistymistä, edistää aktiivista kansalaisuutta ja sosiaalista vahvistumista sekä parantaa lasten ja nuorten kasvu- ja elinolosuhteita Asikkalan kunnassa.

Luontoreitit ja kohteet

Asikkalassa luonto on lähellä ja tarjoaa upeita maisemia ja monipuolisia luontoretkikohteita kahden vesistön, Vesijärven ja Päijänteen syleilyssä.

Yhdistystoiminta

Asikkalassa on aktiivinen ja laaja yhdistystoimijoiden verkosto, joka järjestää toimintaa ja tapahtumia kaikenikäisille