Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Kunta vuokraa myös yritysten käyttöön toimistohuoneita ja auttaa sopivien toimitilojen löytämisessä. Kuntalaiset, yrittäjät ja yhdistystoimijat voivat vuokrata käyttöönsä kunnan tiloja. Tutustu saatavilla oleviin kohteisiin ja ota yhteyttä!

Asikkalan kunta tarjoaa toimistotiloja yrittäjille Vääksyn keskustassa sijaitsevista toimistohotelleista. Toimistohotellit sijaitsevat osoitteissa Kustaankuja 2 ja Terveystie 2.

Kustaankujan toimistohotellissa on 16 työhuonetta (10-15,5m2), kaksi kokoustilaa, varustettu keittiö, tilava aula sekä kolme WC:tä. Vuokralaisten yhteiskäytössä on lisäksi monitoimilaite, tietoturvallinen keräysastia sekä pysäköintialue kiinteistön päädyssä, josta varattavissa rajallinen määrä tolpallisia autopaikkoja. Huoneen vuokraan sisältyy valokuituyhteys. Haluttaessa huoneen saa vuokrattua viikkosiivouksella. Neliövuokra alkaen 13 € + alv. Huoneissa on kuukauden irtisanomisaika.

Terveystien toimistohotellissa on 7 työhuonetta (12-29m2), joista löytyy kustakin isot WC- ja suihkutilat sekä keittonurkkaus jääkaappeineen. Huoneen vuokraan sisältyy internetyhteys. Haluttaessa huoneen saa vuokrattua viikkosiivouksella. Talon päädyssä sijaitseva jätekatos astioineen vuokralaisten käytössä. Neliövuokra alkaen 13,5 € + alv.

Toimistohotellihuoneiden tiedustelut:

Kehittämispäällikkö Isa Maunula, isa.maunula@asikkala.fi, p. 044 778 0211

Toimistohotellin kokoustila, Kustaankuja 2
Toimistohotelli, Terveystie 2

Tilojen vuokrat on jaoteltu eri vuokraajatahoille; kunnan omat hallintokunnat, paikalliset yhdistykset, yleishyödylliset yhdistykset/muut julkiset toimijat ja yritykset/yksityiset.

Yleistä tilojen vuokrauksesta:

  • Siivous ja kiinteistönhuolto sisältyvät vuokraan (lukuun ottamatta leirisaunaa).
  • Hälytyksestä aiheutuneet kulut veloitetaan vuokraajalta.
  • Vuokrahinnat ovat sitovia ja niitä ei saa muuttaa ilman kunnanjohtajan lupaa.
  • Kyläkoulujen osalta käyttö on ilmaista paikallisille yhdistyksille kokoontumiseen (luokkatilat), jos ovien avaaminen ja tilan siivous eivät aiheuta kustannuksia.
  • Leirikeskuksen käyttö on ilmaista, jos toiminta kohdistuu alle 16-vuotiaisiin ja järjestäjänä on asikkalalainen rekisteröity yleishyödyllinen taho.
  • Teknisten palveluiden kokoustilaa vuokrataan klo 9-15 välillä ma-pe.

Leirisauna sijaitsee Salonsaaressa luonnonkauniilla paikalla. Majoittuminen on mahdollista 15 henkilölle. Eläinten vieminen leirisaunan sisätiloihin on kielletty.

Vuokrahinnat (+alv 10%)

Huomioithan, että vuokraajan tulee olla vähintään 25-vuotias. Yhtäjaksoinen vuokra-aika on max 2 viikkoa.

Leirisaunan siivous ei sisälly vuokrahintaan eli jokainen siivoaa sen käyttönsä jälkeen, jättäen paikat samaan siistiin kuntoon kun tullessaan. Siivouksesta veloitetaan 160 € / tunti + alv (24 %).

Lisätyö hinnasto:

Ovien avaus 30 €/kerta

Vuokraajan aiheuttamat hälytykset 150 €/kerta ja päivystystyöt 50 €/tunti

Varaukset

Palvelusihteeri Sari Tapionsalo p. 044 778 0866 sari.tapionsalo@asikkala.fi

Sauna- kiuas sähkölämmitteinen
Saunan pukuhuone (omat pyyhkeet ja sauna/suihkutuotteet)
Tupa (televisio ja radio)
Parvi (peitot ja tyynyt – omat vuodevaatteet)
Keittiö (mikro, hella, astianpesukone, jää/viileäkaappi, kahvin- ja vedenkeitin sekä pieni astiasto)

Kesäkaudella (jäiden lähdettyä) leirisaunalle käyttöön tulee laituri sekä soutuvene.
Alueella nuotiopaikka sekä polttopuut.