Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Asikkalassa toimii aktiivinen ja virkeä yhdistystoimijoiden joukko, joka järjestää erilaisia toimintoja ja tapahtumia jokaisen makuun. Yhdistykset ja järjestöt toimivat myös yhteistyössä kunnan toimijoiden kanssa mm. perhekeskusverkostossa ja senioripalveluissa tuottaen palveluja ja toimintaa eri ikäisille kuntalaisille.

Kunta järjestää kaikille avoimen yhdistysillan kahdesti vuodessa, yhdistysiltaan kootaan ajankohtaista tietoa yhdistystoimijoille.

Liikuntaseurojen yhteystiedot löytyvät liikunta-sivulta.

SEURAAVA KAIKILLE AVOIN YHDISTYSILTA JÄRJESTETÄÄN TIISTAINA 13.02.2024

Paikkana kokoustila Vasala, Rusthollintie 2, Vääksy

HYVINVOINTIPALVELUIDEN AVUSTUKSET

Hyvinvointipalvelujen avustushakemukset tehdään sähköisesti Avustusverkko.fi palvelun kautta. Seurat ja yhdistykset voivat tallentaa tietonsa etukäteen Avustusverkon Tietojen ylläpito -sivulle ja käyttää niitä hyväksi tietojen kirjaamisessa avustushakemuksiin. Näin hakemusten täyttäminen nopeutuu vuosittain kertyvän tiedon hyväksikäyttömahdollisuuden vuoksi.

Avustusten haku tehdään https://www.avustusverkko.fi/ kautta. Jokaisen avustusta hakevan yhdistyksen täytyy kirjautua järjestelmän ja pyytää yhdistykselleen tunnukset avustusverkko.fi-sivujen kautta.

Lisätietoja: hyvinvointikoordinaattori p. 044 778 0022 tai hyvinvointijohtaja p. 044 778 0247.

Hyvinvointilautakunta jakaa vuoden aikana erilliset avustukset ohjaajien ja muiden toimijoiden koulutustoimintaa ja yhdistysten omasta nuorisotoiminnasta aiheutuvien toimitilakustannusten osittaiseksi kattamiseksi lokakuussa.

Mikäli haluat yhdistyksesi linkin sivulle, otathan yhteyttä: marja.koivisto@asikkala.fi

Yhdistykset ja järjestöt

Seurakunnat

Kyläyhdistykset

Nuorisoseurat

Asikkalan liikuntaseurojen yhteystiedot