Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Kuukauden menovinkit

Meillä on hauskaa tekemistä vuoden ympäri. Poimi ideoita kuukausittain vaihtuvasta menovinkkilistauksesta ja inspiroidu!

Asikkalan retkihaaste

Retkihaaste sisältää 17 kohtaa, jotka voit toteuttaa kesän 2022 aikana. Aikaa retkihaasteen toteuttamiseen on toukokuusta elokuuhun. Kun olet suorittanut kaikki listan kohdat, voit hakea diplomin ja pienen lahjakassin Päijännetalolta (Meijeritie 1, Vääksy). Kassi tulee noutaa viimeistään syyskuun 2022 aikana. Jaa omat retkeilykokemuksesi somessa hashtagilla #asikkalanretkihaaste ja
tägää mukaan myös @asikkalankunta

Matkailuinfo

Kunnan matkailuinfo ja lähituotemyymälä sijaitsevat Päijännetalolla aivan Vääksyn kanava-alueen sydämessä. Matkailijoita palvellaan vuonna 1927 rakennetun vanhan osuusmeijerin tiloissa. Meijeritoimintaa kesti vuoteen 1987 asti ja vuonna 2001 rakennus uudistettiin Päijännetaloksi.

Matkailun top 10

Olitpa reissussa sitten päivän tai useamman, niin Asikkalassa riittää kierreltävää. Suunnittele oma reittisi omilla aikatauluilla. Tee vierailustasi paras mahdollinen ja yhdistele mielesi mukaan Asikkalan seudun elämyksistä kokonaisuus, jota muistellaan vielä pitkään. Lisää pakettiin myös upeat tapahtumat sekä rentouttava majoituskokemus.

Lasten top 10

Lasten kohteet vievät jännittäviltä retkeilyreiteiltä ihanille luonnonhiekkarannoille, maistelemaan kesän parasta jäätelöä, pelaamaan frisbeegolfia tai kokemaan ikimuistoisia leikkihetkiä elämyspuistossa.