Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Asikkalan kunta hakee kahvilayrittäjää Vääksyssä sijaitsevaan Danielson-Kalmarin huvilaan.  Hakemus on toimitettava 6.4.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen isa.maunula(a)asikkala.fi.

Danielson-Kalmarin huvilan kesässä nähdään tänä vuonna Sasha Huberin ja Petri Saarikon taidenäyttely Rohdot, juuret. Kesänäyttelyistäänkin tunnettu historiallinen huvila avautuu yleisölle kesäkuussa. Etsimme tiloihin kahvilayrittäjää palvelemaan niin näyttelyvieraita kuin ohikulkevia asiakkaita.

Mitä odotamme kahvilayrittäjältä:

Näyttely on avoinna ma-pe klo 11-17 ja la-su klo 11-15, jolloin myös kahvilan tulee olla avoinna. Kulku kahvilaan on tarvittaessa ohjattavissa myös niille asiakkaille, jotka eivät käy tutustumassa näyttelyyn.

Kahvilassa tulee olla tarjolla valikoima suolaisia ja makeita leivonnaisia sekä lämpimiä ja kylmiä juomia. Yrittäjä voi itse valita haluaako hankkia myös anniskeluoikeudet. Yrittäjän käytössä on kahvilatila (n. 15 paikkaa) ja terassi kalusteineen, sekä kahvilakalustoa. Tilojen käytöstä ei peritä yrittäjältä vuokraa.

Yrittäjän tulee olla ennakkoperintä- ja arvonlisäverorekisterissä. Lisäksi yrittäjän tulee huolehtia itsenäisen yrittäjän ja työnantajan lakisääteisistä velvoitteista ja vastuista ja hänen on kustannuksellaan hankittava kaikki liiketoiminnan harjoittamisessa tarvittavat luvat.

Viime vuoden kesänäyttelyssä huvilassa kävi 20.6.-15.8. välillä hieman yli 6400 ihmistä.

Kiinnostuneita yrittäjiä pyydetään lähettämään lyhyt vapaamuotoinen hakemus 6.4.2022 mennessä Isa Maunulalle, isa.maunula@asikkala.fi.

Hakemuksen tulee sisältää:

Lisätietoja kilpailutukseen liittyen voi kysyä 1.4.2022 asti sähköpostitse Isa Maunulalta. Kohteeseen tutustuminen sovittava erikseen.

Kahvilayrittäjä valitaan niiden hakemusten joukosta, jotka täyttävät kahvilatoiminnalle määrätyt yllä mainitut ehdot. Valittuun yrittäjään ollaan yhteydessä 8.4.2022 ja valinnasta ilmoitetaan kaikille hakijoille saman päivän aikana.