Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Asikkalan kunta hakee kahvilayrittäjää Vääksyssä sijaitsevalle Kustaantorille.  Hakemus on toimitettava 21.4.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen isa.maunula(a)asikkala.fi.

Kuntakeskuksessa sijaitseva Kustaantori herää kesällä eloon. Torille tuovat elämää tapahtumat ja tuoretori. Kesäsesongin käynnistyessä vapaa-ajanasukkaat hyödyntävät myös torin palveluita ja paikalliset hakeutuvat mielellään torikahveille. Etsimme torille kahvilayrittäjää palvelemaan niin satunnaisia kävijöitä kuin säännöllisiä kahvittelijoita.

Mitä odotamme kahvilayrittäjältä:

Torikahvilassa tulee olla tarjolla valikoima suolaisia ja makeita leivonnaisia sekä lämpimiä ja kylmiä juomia. Lisäksi yrittäjä voi tarjota muutakin valikoimaa/palveluita. Yrittäjän käytössä on tarvittaessa kaksi torikoppia ja koppien edusta terassia varten. Torikopit soveltuvat kesäajan käyttöön. Torikoppien käytöstä peritään vuokraa 150 € kesäkaudelta. Kunta laskuttaa vesi- ja jätevesimaksun sekä sähkömaksun kerran vuodessa käyttöajan päätyttyä. Uudella yrittäjällä on halutessaan mahdollisuus ostaa edeltävän yrittäjän kahvilakalustoa käyttöönsä sekä esimerkiksi terassiteltta.

Edellytämme, että palvelu on avoinna kesäkuukausien aikana ainakin ma-pe 7-16 ja la 9-14. Laajemmat aukioloajat on yrittäjän päätettävissä.

Yrittäjä vastaa tarvittavista luvista yritystoiminnan toteuttamiseen.

Kilpailutuksen tarjoukset tulee jättää 21.4.2022 klo 15.00 mennessä sähköpostitse: isa.maunula(a)asikkala.fi. Viestin otsikkokenttään aiheeksi: Torikahvilayrittäjä

Hakemuksen tulee sisältää:

Lisätietoja kilpailutukseen liittyen voi kysyä 15.4.2022 asti sähköpostitse Isa Maunulalta. Kohteeseen tutustuminen sovittava erikseen.

Kahvilayrittäjä valitaan niiden hakemusten joukosta, jotka täyttävät kahvilatoiminnalle määrätyt yllä mainitut ehdot. Valittuun yrittäjään ollaan yhteydessä 22.4.2022 ja valinnasta ilmoitetaan kaikille hakijoille saman päivän aikana. 

Valintakriteerit:

Valituksi tulleella yrittäjällä on mahdollisuus halutessaan monivuotiseen sopimukseen.