Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Ideaketo Vääksyn Aniankedolla!

Tervetuloa ideoimaan ja rakentamaan lumesta tulevaisuuden Anianketoa!

Asikkalan kunta on aloittanut Aniankedon suunnittelun. Aninkedolle on tarkoitus rakentaa uusi pientaloalue. Alue on kävelymatkan päässä Vääksyn kauppakeskuksesta ja sijoittuu Vääksyn historiallisen kauppapaikan Anianpellon kylkeen.

Lauantaina 21.1. Aniankedon alueelle aurataan polkuja ja kasataan lumikasoja, joista paikalle tulijat voivat rakentaa unelmiensa lumisen kylän. Teemme yhdessä myös lumigraffitteja sekä koristelemme ideakedon lumimaalauksin. Tarkoituksena on rakentaa/maalata yhdessä lumikylä, jossa vo olla koteja, kauppoja ja vaikka disco, linna tai ratsutila – vain mielikuvitus on rajana!

Tulipatojen äärellä voi paistaa makkaraa ja tarjolla on myös kuumaa mehua. Makkarat ja mehut tarjoaa Asikkalan kunta, joten omia eväitäkään et tarvitse mukaan.

Voit tuoda terveisesi ja ideasi, jotta saamme Aniankedosta asikkalalaisten näköisen, viihtyisän uuden alueen. Tavattavissa ovat Asikkalan kunnan uusi kaavoituspäällikkö sekä elinvoimapalvelut, joille voi jättää ideoita Aniankedon asuinalueen suunnitteluun.

Tervetuloa mukaan rakentamaan lumitaloja ja ideoimaan tulevaa!

Ideaketo la 21.1.23 klo 10-14
Osoite Anianpellontie / Porkalintie, 17200 Vääksy
Pysäköinti Laidunpuiston P-alue

Säävaraus