Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Ystävää tai tuttavaa voi ilahduttaa läheltä saatavilla palveluilla, leivonnaisilla tai käsityötuotteilla kaukomaista tilattavien tuotteiden sijaan.

Vinkit Kestävään Jouluun

Anna lahjaksi aikaa ja elämyksiä. Kestävä lahja säilyy muistoissa.

Kestävästi tuotetuissa lahjoissa on huomioitu ympäristö- ja yhteiskuntavastuu.

Vältä krääsää. Kestävä lahja tulee tarpeeseen eikä aiheuta turhaa energian ja materiaalin kulutusta.

Aineeton palvelulahja on kestävä valinta. Se ei kuormita ympäristöä ja tukee paikallista taloutta.

Lähellä tuotettu ruoka on kestävää. Suomalainen ruuantuotanto on laadukasta eikä läheltä tuleva ruoka aiheuta suuria kuljetuspäästöjä.

Kierrätysmateriaaleista valmistetut tai sellaisenaan kierrätetyt tuotteet ovat kestäviä lahjoja. Toisen roska voi olla toisen aarre.

Asikkalan luonnonystävät ry

Asikkalan luonnonystävät ry myy kierrätyspulloihin tekemäänsä pyykkietikkaa. Pyykkietikka on ekologinen ja antiseptinen pyykin raikastaja, jota käytetään huuhteluaineen tapaan. Etikka pidentää vaatteiden käyttöikää, kirkastaa värejä ja poistaa vaatteista sähköisyyttä. Pyykkietikka on myös hyväksi pesukoneelle, sillä se poistaa pesuaine- ja kalkkijäämiä.

1l pullo 10€ ja 0.5 l pullo 8€

Ota yhteyttä p. 044 3006466 tai asikkalanluonto@gmail.com . Usean pullon ostajille Vääksyn alueella kotiinkuljetus.

Asikkala-Oppaat ry

Asikkala-Oppaat ry lahjakortti

Asikkala-Oppaat ry:n lahjakortit. Yhden lahjakortin hinta on 10€ ja sillä voi osallistua vapaavalintaiselle Asikkala-Oppaat ry:n järjestämälle kävelykierrokselle kesällä 2022.

Laita viestiä info@asikkala-oppaat.fi ja saat sähköpostiisi maksutiedot sekä PDF-muotoisen lahjakortin, jonka voit halutessasi tulostaa. Sovittaessa lahjakortin voi noutaa myös Vanhasta Vääksystä.

Mattssonin Luomumarjatila

Anna lahjaksi luomumansikoita ❤ 
Se on varmasti mieluinen lahja, joka ei jää käyttämättä.

Pakastetut LUOMUMANSIKAT 600 g pussi / 7,50 €, 
3 kg / 35 €  ( 5 pussia ),
6 kg / 65 €  ( 10 pussia)   

Myynnissä myös LUOMUPERUNAA Colomba-lajike  2 kg/4€,  5 kg/7€,  10kg/12€ 

Pirauta etukäteen ja nouda tilalta Kurhilasta tai voimme myös tuoda tullessamme Vääksyyn. Maksu kortilla tai käteisellä.

Mattssonin Luomumarjatila, Hilliläntie 141, 17430 Kurhila
Anu ja Jukka Mattsson p . 050 380 3967 (Anu)

Talven taidenäyttely

Esillä öljyväri-, akryyli- ja akvarellimaalauksia ja taidetta sekä käden taitoja monilla eri tekniikoilla. Lisäksi arpoja, kirpputori ja glögiä.

Liisa hoitaa

Liisa hoitaa -yritys tekee Vääksyssä kalevalaista jäsenkorjausta. Se on tutkittuun tietoon perustuva lempeä hoitomuoto, jonka tarkoituksena on saattaa keho tasapainoiseen tilaan, hellittää jumit ja poistaa virheasennot. Hoito tehdään asiakkaan omia liikeratoja hyväksikäyttäen ja kehoa tarkasti kuunnellen kipua tuottamatta. Voit ostaa lahjakortin kalevalaiseen jäsenkorjaukseen puhelimitse 0440330636 tai sähköpostilla liisahoitaa@gmail.com

Viivin Vintage

Kierrätetty lahja on parhaimmillaan ympäristöystävällisyyden lisäksi myös uniikki sekä persoonallinen lahjaidea. Viivin Vintagen valikoimista löydät paljon kierrätettyjä vaatteita sekä asusteita naisille, miehille sekä lapsille. Koko valikoimaan pääset tutustumaan Viivin Vintagen verkkokaupassa osoitteessa viivinvintage.fi/

Haluatko varmistaa, että lahja on saajalleen varmasti mieleinen? Lahjakortti on aina varma ja hyvä lahjaidea, jonka hankkiminen on myös lahjan ostajalle helppoa! Sähköinen lahjakortti sopii myös viime hetken lahjaksi, sillä sähköpostiin saapuva lahjakortti on käytettävissä heti. Lahjakortilla varmistat lahjan saajalle itselleen mieleisen lahjan, josta riittää iloa toivottavasti todella pitkään.

Maanantaihin 20.12.2021 mennessä tehdyt tilaukset ehtivät Postin & Matkahuollon lupauksien mukaan jouluksi perille. Sopimuksen mukaan myös nouto Vesivehmaalta Antin Automuseolta on mahdollista. 

Löydät Viivin Vintagen myös somesta facebook.com/viivinvintage/ & instagram.com/viivinvintage/

Asikkalan 4H- yhdistys

Kestävään jouluun ja lahjoihin Asikkalan 4H- yhdistyksessä on tarjolla:

Asikkalan kotiapu

Asikkalan kotiapu tarjoaa Asikkalan alueella koti- ja muuttosiivousta, ikkunanpesua, pyykkipalvelua ja asiointiapua. Tiedustelut: minnaartee@gmail.com tai p. 050 536 7293