Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

TIEDOTE

Kuva: Kirsi Vuollet

Asikkalan kunta on iloinen voidessaan kertoa, että se on palkannut Kirsi Vuolletin uudeksi elinvoima-asioiden määräaikaiseksi projektipäälliköksi.

Kirsi on helposti lähestyttävä ja idearikas kyseenalaistaja, joka näkee kokonaisuuksia ja osaa viedä kehittämisen käytännön tasolle. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus yrittäjyydestä, myynnistä ja tuotekehityksestä sekä hän omaa laajat verkostot ja hänellä on pitkä kokemus liiketoimintakonseptien kehittämisestä. Tämä kokemus auttaa häntä ymmärtämään alueen yritysten tarpeet ja kehittämään innovatiivisia ratkaisuja yritysten kasvun tukemiseksi.

Kirsin roolina on kartoittaa potentiaalisia kasvuyrityksiä sekä löytää mahdollisia piilotyöpaikkoja alueen yrityksistä. Hän myös osaltaan houkuttelee uusia toimijoita Rapalalta tyhjäksi jääviin tiloihin ja kehittää Asikkalan seudun innovaatioekosysteemiä yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

”On hienoa päästä kehittämään yritysten ja sidosryhmien yhteistyötä ja lisäämään boostia Asikkalan seudulle!  Toivon, että alueen yritykset ottavat minuun yhteyttä, niin voimme miettiä seuraavia askelmerkkejä tuotteiden, palveluiden tai osaamisen kehittämiseen, rohkaisee Kirsi.”

Asikkalan kunta toivottaa Kirsin lämpimästi tervetulleeksi ja odottaa innolla yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa kasvun ja työllisyyden edistämiseksi Asikkalan seudulla. Kunnanjohtaja Rinna Ikola-Norrbacka toivoo, että yritykset ovat aktiivisesti yhteydessä Kirsiin ja hyödyntävät sitä kautta erityisosaamista ja lisäresurssia, jonka Asikkalan kunta pystyy nyt tarjoamaan Ladecin rinnalla paikallisille yrityksille ja toimijoille.

Yhteystiedot:
Elinvoima-asioiden projektipäällikkö Kirsi Vuollet
p. 044 778 0966

Kunnanjohtaja Rinna Ikola-Norrbacka 
p. 044 778 0210
rinna.ikola-norrbacka@asikkala.fi