Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Asikkalan kunnanhallitus kokoontui 23.5.2022. Kaikki käsitellyt asiat esittelyineen pääset lukemaan verkkosivuilta. Samoille sivuille julkaistaan myös kokouksen pöytäkirja sen tarkastamisen jälkeen.

Kokouksessa käsiteltiin poikkeamisluvat kiinteistöille Sakunsalo, Laanila ja Arvola. Poikkeamisluvat myönnettiin päätösehdotusten mukaisesti.

Tallukkarinteen ja Lentokentän hallialueen kaavat päätettiin esittää valtuustolle hyväksyttäväksi. Valtuusto kokoontuu seuraavan kerran 13.6, jolloin kaavat ovat käsittelyssä. Aniankedon asemakaavan laatiminen päätettiin aloittaa ja kunnanhallitus hyväksyi osallistumis- ja arviointisuunnitelman.

Teknisen johtajan rekrytointiprosessin haastatteluryhmä valittiin päätösehdotuksen mukaisesti. Kaavoituspäällikölle myönnettiin ero ja virka julistettiin avonaiseksi 4.7.2022 alkaen.

The English Playschoolin anomus vuokranhuojennuksesta hyväksyttiin.

Kunnanhallitus päätti myös lähteä mukaan työterveyshuoltopalveluiden yhteishankintaan ja myydä omistusosuutensa Wellamo Oy:sta, joka nykyisin tuottaa kunnan työterveyspalvelut.

Lisäksi kokouksessa annettiin evästys Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän yhtymäkokousedustajille ja päätettiin syksyn kokousaikataulu kunnanhallituksen työskentelylle.

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Rinna Ikola-Norrbacka, p. 044 778 0210.