Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Asikkalan kunnanhallitus kokoontui maanantaina 7.11.2022. Pöytäkirja julkaistiin tarkastamisen jälkeen kunnan verkkosivuilla torstaina 10.11.2022.

Kunnanhallitus päätti kokouksessa ohjeistaa kunnanjohtajan toimimaan niin, että hän edistää Asikkalan Elinkeino Oy:n purkamista.

Kokouksessa kunnanhallitus myös päätti, että kanavan seudun tarkennetusta näyttämölavasuunnitelmasta teetätetään rakennesuunnitelma ja kustannusarvio.

Toimistohotellien osalta kunnanhallitus päätti, että kiinteän kuukausiveloituksen ja tapahtumapohjaisen hinnoittelun eroja vertaillaan toimistohotellien asiantuntijapalvelukulujen minimoimiseksi.

Kunnanhallitus päätti hyväksyä päätösehdotuksen mukaisesti Lahden kaupungin ostotarjouksen Asikkalan omistamista Päijät-Hämeen Ajoharjoittelurata Oy:n osakkeista.

Lisäksi kunnanhallitus teki päätöksen yhdestä poikkeamislupahakemuksesta, valitsi edustajat Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän 30.11.2022 pidettävään yhtymäkokoukseen ja antoi lausunnot Päijät-Hämeen liiton vuosien 2023-2025 toiminta- ja taloussuunnitelmasta ja vuoden 2023 talousarviosta, vapaaehtoisen luonnonsuojelualueen perustamisen aikomuksesta ja kiinteän jätteen kuljetusjärjestelmäpäätöksen valmistelua varten.

Kunnanhallitus teki myös päätökset kahdesta valtuuston 12.12 pidettävään kokoukseen etenevästä asiasta. Ensimmäinen valtuustoon etenevä asia oli 200 000 euron lisämäärärahan myöntäminen hyvinvointipalveluiden palvelualueelle. Lisämääräraha kohdistuu työllisyyspalveluiden vastuualueelle ja toinen asia oli nuorisovaltuuston tekemä aloite moposuoran rakentamisesta Asikkalaan.

Lisätietoja antaa tarvittaessa kunnanjohtaja Rinna Ikola-Norrbacka, puh. 044 778 0210 ja sähköposti: etunimi.sukunimi(a)asikkala.fi