Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Asikkalan kunta hakee kahvilayrittäjää Vääksyssä sijaitsevalle Kustaantorille. Hakemus on toimitettava 15.4.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen kunta@asikkala.fi. Kilpailutukseen liittyvät tiedot löytyvät kunnan verkkosivuilta www.asikkala.fi.

Kuntakeskuksessa sijaitseva Kustaantori herää kesällä eloon. Torille tuovat elämää tapahtumat ja tuoretori. Kesäsesongin käynnistyessä vapaa-ajanasukkaat hyödyntävät myös torin palveluita ja paikalliset hakeutuvat mielellään torikahveille. Etsimme torille kahvilayrittäjää palvelemaan niin satunnaisia kävijöitä kuin säännöllisiä kahvittelijoita. Perinteiset kahvilatuotteet, jäätelöt, makeat ja suolaiset piirakat ovat olleet suosittuja myyntiartikkeleita.

Mitä odotamme kahvilayrittäjältä:

Torikahvilassa tulee olla tarjolla valikoima suolaisia ja makeita leivonnaisia sekä lämpimiä ja kylmiä juomia. Lisäksi yrittäjä voi tarjota muutakin valikoimaa/palveluita. Yrittäjän käytössä on tarvittaessa kaksi torikoppia ja koppien edusta terassia varten. Torikopit soveltuvat kesäajan käyttöön. Torikoppien käytöstä (2kpl) peritään vuokraa yhteensä 250 € + alv kesäkaudelta (1.5.-30.9.). Kunta laskuttaa vesi- ja jätevesimaksun sekä sähkömaksun kerran vuodessa käyttöajan päätyttyä. Uudella yrittäjällä on halutessaan mahdollisuus neuvotella edeltävän yrittäjän kanssa kahvilakaluston ostamisesta.

Edellytämme, että palvelu on avoinna kesäkuun alusta elokuun puoliväliin ma-pe 8-15 ja la 9-14. Laajemmat aukioloajat yrittäjän päätettävissä.

Yrittäjä vastaa tarvittavista luvista yritystoiminnan toteuttamiseen.

Kilpailutuksen hakemukset tulee jättää 15.4.2024 klo 15.00 mennessä sähköpostitse: kunta@asikkala.fi. Viestin otsikkokenttään aiheeksi: Torikahvilayrittäjä

Hakemuksen tulee sisältää:

Lisätietoja kilpailutukseen liittyen voi kysyä 5.4.2024 asti sähköpostitse kunta@asikkala.fi. Kohteeseen tutustuminen sovittava erikseen.

Kahvilayrittäjä valitaan niiden hakemusten joukosta, jotka täyttävät kahvilatoiminnalle määrätyt yllä mainitut ehdot. Valittuun yrittäjään ollaan yhteydessä 19.4.2024 ja valinnasta ilmoitetaan kaikille hakijoille saman päivän aikana.

Valintakriteerit:

Valituksi tulleella yrittäjällä on mahdollisuus halutessaan monivuotiseen sopimukseen.

Kuvasta poiketen ostettavissa oleva toriteltta on väriltään musta.