Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Asikkalan kunta helpottaa rakennusvalvonnan dokumenttien hankkimista

Lupapiste on rakennetun ympäristön sähköinen lupa-asiointipalvelu. Lupapisteen lisäpalveluna toimii Lupapiste Kauppa, verkkopalvelu, jonka kautta rakennusvalvonnan dokumentteja voidaan ostaa helposti sähköisessä muodossa. Asikkalan kunta ottaa Lupapiste Kaupan käyttöön 4.1.2024 alkaen.

Palvelun käyttöönotolla vapautetaan kunnan asiantuntijoiden työaikaa ja parannetaan asiakaspalvelua. Rakennusvalvonnan asiakkaat voivat jatkossa ostaa tarvitsemansa dokumentit vuorokauden ajasta riippumatta ja täysin etänä. Helppokäyttöinen, sähköinen palvelu takaa, että asiakkaat eivät joudu odottamaan tarvitsemiaan rakennuspiirustuksia (vuonna 2017 ja sen jälkeen laaditut rakennuslupa-asiakirjat) vaan saavat ne käyttöönsä välittömästi. Palvelu mahdollistaa myös aineistopyyntöjen tekemisen (ennen vuotta 2017 laaditut rakennuslupa-asiakirjat) puuttuvien dokumenttien osalta vaivattomasti. Aineistopyyntöön vastataan 1-5 työpäivän kuluessa.

”Lupapiste Kaupan avulla kunnan rakennusvalvonnan dokumentit saadaan tehokkaasti asiakkaiden käyttöön. Itsepalveluna toimiva kauppa helpottaa kunnan omaa työtä, mutta on samalla tärkeä ja odotettu parannus asiakaspalveluun. Nykyisessä toimintaympäristössä asiakkaat osaavat odottaa, että saavat tarvitsemansa piirustukset välittömästi tarpeen ilmetessä, ilman toimistokäyntejä ja digitaalisessa formaatissa. ”, Paula Vahtola, Lupapiste Kaupan tuotepäällikkö, Cloudpermit

Suomalainen palvelutuote 

Lupapiste on Avainlippu-tuote, josta vastaa Cloudpermit Oy, täysin kotimainen sähköisten lupapalvelujen asiantuntijayritys. Yrityksen kehittämää sähköistä asiointipalvelua käyttää jo 70 prosenttia suomalaisista kunnista ja se on myös merkittävä vientituote. Lupapiste Kauppa on Lupapisteen vahvasti kasvava lisäpalvelu.  

Lisää tietoa Lupapisteestä  cloudpermit.com/fi

Lupapiste Kauppa osoitteessa kauppa.lupapiste.fi