Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Hei sinä asikkalalainen tuottaja, ota irtiotto arjesta!

Olet lämpimästi tervetullut Asikkalassa toimiville maaseudun tuottajille tarkoitettuun saunailtaan, joka järjestetään Koulutuskeskus Salpauksen rantasaunalla perjantaina 31.3.2023 klo 18-21 välisenä aikana.

Käytössä kaksi erillistä saunaa pukuhuoneineen naisille ja miehille. Kunta tarjoaa illan purtavat;  ulkona on mahdollisuus grillata saunamakkaraa ja tarjolla on valikoima alkoholittomia virvokkeita sekä muuta saunaillan purtavaa.

Saunaillan teemana on jaksaminen ja hyvinvointi. Paikalla kaksi hierojaa, jotka tekevät lyhyitä niska-hartiaseudun hierontoja. Koulutuskeskus Salpauksen puolelta kerrotaan työelämän yhteistyömahdollisuuksista oppilaitoksen kanssa ja kunnan hyvinvointipalveluista on tarjolla tietoa erilaisista hyvinvointia edistävistä liikuntapalveluista. Muutoin ilta soljuu vapaan saunomisen ja seurustelun merkeissä.

Sinun tarvitsee vain ottaa mukaasi pyyhe ja peseytymisvälineet. Tarjoilun mitoittamiseksi ja hieronta-ajan varaamiseksi muistathan ilmoittautua saunailtaan ma 27.3. mennessä osoitteeseen kunta@asikkala.fi. Ilmoittautumisia 1-2 per maatila. Rantasaunan hulppeisiin tiloihin mahtuu samanaikaisesti n. 30 henkeä, mutta illan mittaan saunojia voi tulla ja mennä vapaasti oman aikataulun mukaisesti.

Saunan sijainti: Koulutuskeskus Salpauksen rantasauna (Laurellintie 55, rantasaunalle on erilliset opasteet)