Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Rakennustyöt Metsä-Aakalan teollisuusalueen asemakaava-alueella ovat edenneet suunnitelmien mukaisesti. Alueella parannetaan Joenkulmantien alkupään kunnallistekniikkaa sekä rakennetaan täysin uudelle Körrintielle katu- ja muu kunnallistekniikka.

Urakoitsijana työmaalla toimii Reivilän Maansiirtopalvelu Oy ja rakennusteknisestä valvonnasta vastaa Insinööritoimisto Lepistö Oy.

HUOMIO!

Kouluvuoden aloitus lisää alueella kulkijoiden määrää. Alueella liikkuvia muistutetaan työmaan sisäpuolella ASIATTOMAN oleskelun olevan ehdottomasti kiellettyä. Alueella on huomioitava myös nopeusrajoitukset sekä mahdollisesti vastaan tuleva työmaaliikenne.

Joenkulmantien muutostöitä on toteutettu ja Körrintien rakentamisessa on edetty valmiin murskepinnan osalta peltoalueen reunalle. Vanhalle peltoalueelle rakentuu tulevaisuudessa yhteensä neljä teollisuusrakennusten kiinteistöä sekä neljä toimitilarakennuksen kiinteistöä. Körrintien katu- ja kunnallistekniikan rakentamisen on tarkoitus olla valmiina 30.6.2024 mennessä, välitavoitteena urakassa on saada kadun rakennekerrokset valmiiksi sekä katu käyttöönotettavaksi murskepintaisena 1.10.2023 mennessä.  

Työt ovat edenneet tähän mennessä aikataulussa. Seuraavien kuukausien aikana Körrintien rakentaminen on määrä saada välitavoitteen mukaiseen tilaan lokakuun alkuun mennessä.

Metsä-Aakalan katu- ja kunnallistekniikan rakentaminen