Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Konsertissa esiintyvät lahjakkaat taiteilijat ja ryhmät, mukaan lukien

Ohjelmaan kuuluu myös tervehdykset Asikkalan kunnalta, Rinna Ikola-Norrbacka kunnanjohtaja ja LC Asikkalalta, Matti Mäkiaho. Tapahtuman juontaa kesäasikkalalainen Jussi Honka. Esiintyjät ja yhteistyökumppanit ovat valmistaneet konserttia vapaaehtoisvoimin.
Kaikki konsertin tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä Kirkon Ulkomaanavun kautta Ukrainan tukemiseen. Sisäänpääsy konserttiin maksaa 15 €, ja liput voi ostaa paikan päällä maksupäätteellä, käteisellä tai MobilePaylla. Lipun hintaan sisältyvät konsertti, käsiohjelma ja leipäpussi Viipurilaiselta.

Konserttiin vapaa pääsy Ukrainalaisille! Vapaapääsy myös alle 18-vuotiaille, liikuntarajoitteisille ja heidän tukihenkilöillensä.

Tarjolla bussikyyti sunnuntaina 14.1. Oodi Vapaudelle Ukrainan hyväksi tukikonserttiin Asikkalan kirkkoon! Reitti: 14.15 Anianmetsä – S-kaupan pysäkki – Tallukan pysäkki – Rantakulma 14.25 – K-kaupan pysäkki -vanha tori- Kanavan tie- kirkkoon.Meno-paluu 5 euroa. Pekolan auto ja etukäteen ei tarvitse ilmoittautua.(Konsertin lippu 15€ ja konsertin tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä Kirkon Ulkomaanavun kautta Ukrainan tukemiseen.) Tervetuloa mukaan!

Konsertti järjestetään yhteistyössä ja mukana ovat: Asikkalan kunta, Asikkalan seurakunta, Lions Club Asikkala, Lions Club Asikkala/ Päijänne, LC Asikkala/Kanava, Järjestämistoimikunnan jäsenet, Järvi- Hämeen Osuuspankki, Viipurilainen kotileipomo, NNKY Vääksy, Lauluyhtye Tintit, Royal Brass Band, Vääksyn Viherkukka, Meitin energia ja Pekolan liikenne.

Oodi Vapaudelle
Tukikonsertti Ukrainan Hyväksi Asikkalan kirkossa
Sunnuntaina 14.1.2024 klo 15.00-16.30
Kirkkotie 42
17320 Asikkala