Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku
Lapsi avaa arkun lukkoa
Lapsi avaa arkun lukkoa

Noin tunnin mittaista peliä pääsee pelaamaan 2-6 hengen ryhmissä ti-la 27.6.-29.7. Päijännetalon aukioloaikoina. Peli maksaa ryhmältä 25 euroa, ja se maksetaan Päijännetalon matkailuinfoon.   

Pakopelin tehtävät on suunnattu 12-vuotiaille ja sitä vanhemmille, mutta nuoremmatkin pääsevät pelaamaan aikuisen seurassa. Ja huom! Pelissä todistetusti riittää sopivasti haastetta aikuisryhmillekin! Pelissä on ohjaaja, joka auttaa tarvittaessa. 

Seikkailu syvyyksissä -pakopeli syntyi osana Kirjastosta ympäristötekoihin -hanketta. Asikkalan nuorten työpaja on vastannut pakopelin visuaalisesta toteutuksesta ja rekvisiittojen valmistuksesta. Asikkalan maisemiin sijoittuvan käsikirjoituksen luonnos tilattiin kunnan ulkopuoliselta ammattilaiselta ja sitä muokattiin työpajalla edelleen peliä kootessa. Seikkailun ohessa peli opettaa hauskalla tavalla pitämään huolta lähiluonnosta.  

Pakopeli oli keväällä pelattavissa kirjastossa kolmen viikon ajan, ja toteutus sai kaikenikäisiltä pelaajilta kehuja. 

Haluatko pelaamaan? Varaa oma peliaikasi suoraan Päijännetalosta tai soittamalla matkailuinfoon p. 044 778 0680. Sitovia varauksia voi tehdä 1.6. alkaen.