Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Tule kokemaan rautakauden vuodenkierto ja katsomaan, riittävätkö tietosi ja taitosi hengissä selviytymiseen, kun resurssit ovat rajalliset ja kylmä viima jo enteilee lähestyvää ankaraa talvea! 

Rautakautinen selviytymispeli valtaa Päijännetalon Deep Art Space –tilan kesällä 2024. Viime vuonna tilassa seikkailtiin Päijänteen pohjaan sijoittuneessa pakopelissä.  

Tämän vuoden peli on selviytymispeli – se on pakopeli uudenlaisella twistillä. Rautakaudelle sijoittuvan pelin on käsikirjoittanut kirjaston mediaohjaaja yhteistyössä nuorisopalveluiden kanssa. Asikkalan nuorten työpaja on viime vuoden tapaan toteuttanut pelin tehtävät ja lavasteet. 

Selviytymispelissä pääset testaamaan, kuinka hyvin kylänne pärjäisi rautakautisessa Päijät-Hämeessä.  Noin tunnin mittaisessa pelissä seikkaillaan kokonainen vuosi rautakaudella. Kesällä tehdään valmisteluja talven varalle ja talvella nämä tehdyt valinnat punnitaan. 

Peliin on varattava yhteensä 70 minuuttia, joista 60 minuuttia menee itse pelaamiseen. Yhteen peliin mahtuu pelaajia 2-4. Peli maksaa ryhmältä 30 euroa, ja se maksetaan Päijännetalon matkailuinfoon.  

Ikäsuositus on 12+, mutta nuoremmatkin voivat osallistua yhdessä vanhempiensa kanssa. Pelissä on apuna pelinohjaaja. 

Sisältövaroitus: rautakautiset konfliktit, pedot ja pimeys.

Pelaamaan pääsee ti-la välillä 25.6.-2.8.2024.
Pelit alkavat klo 11.15, klo 13.30, klo 15 ja klo 16.30.


Varaa ryhmällesi peliaika Päijännetalosta:

Päijännetalo
Meijeritie 1, 17200 Vääksy

p. 044 778 0680
matkailuinfo@asikkala.fi