Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Lähiopastuksia tarjolla vielä parikymmentä loppuvuoden 2023 aikana.

Päijät-Hämeen hyvinvointialueen mobiilisti terveyspalveluja tarjoavalla Päijät-Sote-sovelluksella on nyt yli 26 000 käyttäjää. Loppuvuoden aikana asukkaita kutsutaan tutustumaan sovelluksen käyttöön ja palveluihin lähiopastuksiin, joissa saa henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa sovelluksen käyttöön. Opastajina ovat hyvinvointialueen työntekijät vielä parikymmentä kertaa eri puolilla Päijät-Hämettä.  
 
Lähiopastuksia on jo ollut useita Lahdessa, Heinolassa ja Hollolassa. Niissä sadat päijäthämäläiset ovat saaneet tukea sovelluksen asennuksessa ja käyttöönotossa. Opastuskiertueella hyvinvointialueen työntekijät vastaavat myös asukkaiden kysymyksiin hyvinvointialueen sähköisestä asioinnista yleisemminkin. 

Kokemukset opastuksista ovat olleet hyviä niin opastajien kuin asukkaidenkin mielestä. Lähiopastuksissa on vieraillut ilahduttavan monenlaisia kävijöitä – niin aloittelevia sovelluksen käyttäjiä, jotka eivät ole vielä juurikaan perehtyneet sovellukseen, kuin hyvin digitaitoisia käyttäjiä täsmällisine kysymyksineen. Sovelluksen ominaisuudet, kuten omien tietojen tarkastelu, perheenjäsenen liittäminen omaan profiiliin ja lapsen puolesta asiointi ovat kiinnostaneet opastuspisteillä kävijöitä peruskäytön lisäksi.  

Kuka vain on tervetullut loppuvuoden lähiopastuksiin, sillä tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua. Jos koet, että jokin olennainen paikka tai paikkakunta puuttuu vielä kiertueaikataulusta, otathan yhteyttä sähköpostitse digimentorit@paijatha.fi, niin järjestämme mahdollisuuksien mukaan lisää opastuksia ensi vuoden puolella.  

Koko loppuvuoden kiertueajat ja -paikat: 

Ajantasaiset tiedot sovellusesittelykiertueen aikataulusta voi tarkistaa Päijät-Hämeen hyvinvointialueen nettisivuilta ja some-kanavista.