Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Päijät-Hämeen Ympäristöviikkoja vietetään 20.5.–5.6.2024 teemalla Muuttuva ilmasto.

Kilpailukutsu

Kilpailulla etsitään kuvaa seudullisen Ympäristöviikon 2024 julisteeseen. Kilpailuun kutsutaan kaikki Päijät-Hämeen kuntien ala- ja yläkoululaiset sekä lukiolaiset.

Toteuttamistapa

Kuvan toteuttamistapa ja -tyyli ovat vapaat. Juliste painetaan A3 kokoon pystysuunnassa. Koulu tai oppilas itse voi lähettää kilpailuun sitä varten tehdyt työt. Töiden taakse merkitään tekijän nimi, ikä, luokka ja koulun nimi, sekä koulun yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot.

Aikataulu ja palkinnot

Osallistuvien töiden tulee olla perillä omassa kunnassa viimeistään maanantaina 22.4.2024 klo 16. Työt voi toimittaa sähköisesti, kirjeitse tai tuomalla kuoressa omaan kuntaan. Sähköpostin otsikoksi tai kuoreen merkintä ”Ympäristöviikon julistekilpailu 2024”.

Asikkalan ympäristönsuojelu, Asikkalantie 21, 17200 VÄÄKSY

ympäristö@asikkala.fi

Voittajien valinta ja kuvien esillä olo

Jokaisessa kunnassa valitaan oma edustaja kaikkien kuntien yhteiseen loppukilpailuun.

Loppukilpailun voittajan valitsee raati, johon kutsutaan ympäristöviikkokuntien yhteyshenkilöt. Koko kisan voittajatyöstä tehdään vuoden juliste. Kunnat palkitsevat omia osallistujiaan harkintansa mukaan.

Kaikista kilpailutöistä kootaan näyttely sähköisessä muodossa Päijät-Hämeen Ympäristöviikon Fb-sivulle. Lisäksi Ympäristöviikoilla kilpailutöitä on esillä Päijät-Hämeen Ympäristöviikkoon osallistuvien kuntien kirjastoissa tai vastaavissa julkisissa paikoissa.

Osallistumalla kilpailuun tekijä antaa luvan työnsä käyttämiseen Päijät-Hämeen Ympäristöviikon julisteessa sekä muussa mahdollisessa ympäristöviikkomateriaalissa.

Kilpailuun osallistuneita töitä ei palauteta, mutta halutessaan ne voi noutaa takaisin Ympäristöviikon jälkeen. Kirjoita opettajan yhteystietojen yhteyteen selkeästi maininta, jos haluat työsi takaisin. Opettajan/oppilaan tehtävä on sopia tarkemmin työn palautuksesta oman kunnan yhteyshenkilön kanssa ennen Ympäristöviikon päättymistä.

Ystävällisin terveisin,

Päijät-Hämeen Ympäristöviikon rakentajat