Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Onko teidän kylässä suunnitelmallisuutta, luovuutta, avoimuutta ja yhteishenkeä? Oletteko kenties edistäneet kylän elinkeinoja tai palveluita? Entäpä toteuttaneet jotain uutta luovaa toimintaa? Nyt etsitään Päijät-Hämeen Vuoden Kylää 2023. Hakemuksen voi jättää kaikki päijäthämäläiset kylät ja korttelit marraskuun ajan. Hakulomake löytyy Päijät-Hämeen Kylien nettisivuilta. Valintaraati kokoontuu joulukuussa ja Päijät-Hämeen Vuoden Kylä julkistetaan tammikuussa 2023.

Vuoden Kylää tullaan juhlimaan maakunnallisessa Kyläkalaasissa, jossa muistetaan Vuoden Kylää sekä muita ansioituneita kyläaktiiveja. Kyläkalaasin järjestää Päijät-Hämeen Kylät yhdessä Vuoden Kylän ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Lisäksi Vuoden Kylälle on tarjolla näkyvyyttä yli maakuntarajojen, kun se osallistuu Suomen Kylät ry:n valtakunnan Vuoden Kylä -kilpailuun. Vuoden Kylä -valinnalla halutaan nostaa esille kylien tekemää monipuolista toimintaa sekä osoittaa tärkeälle työlle kiitosta, kertoo kyläaktivaattori Tiina Västilä.

Lisätiedot Vuoden Kylän valinnasta ja aiemmat voittajat löytyvät Päijät-Hämeen Kylien nettisivuilta phkylat.fi/vuodenkyla