Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

R-kioski Vääksyn Posti lopettaa 3.5. – Avaamme 6.5. väliaikaisen Postin Aleksintielle

Suljemme R-kioski Vääksyssä (Maakaupantie 1) palvelevan Postin perjantaina 3.5. kello 14, koska kumppanimme lopettaa postipalvelujen tarjoamisen. Voit asioida R-kioskin pakettiautomaatilla entiseen tapaan.

Avaamme maanantaina 6.5. kello 10 väliaikaisen Postin, joka tarjoaa täydet postipalvelut osoitteessa Aleksintie 1, 17200 Vääksy. Voit noutaa ja lähettää sieltä kaikkia postilähetyksiä ja maksaa lähetyksiä tiskillä. Väliaikainen Posti on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10–18.

Etsimme aktiivisesti uutta pysyvämpää ratkaisua, jonka avulla voimme parantaa postipalveluiden saatavuutta Vääksyssä.

Paketit voit noutaa myös automaateistamme

Yleisin syy käydä palvelupisteissämme on paketin noutaminen. Vääksyssä voit käyttää pakettiautomaattejamme R-kioskilla, K-Supermarketissa (Maakaupantie 1) ja Tokmannilla (Kartanotie 2).

Voit valita verkkokaupassa noutopaikan, johon pakettisi lähetetään. Kaikki palvelupisteet ja niiden palvelut voit tarkistaa osoitteesta posti.fi/kartta.

OmaPosti sujuvoittaa lähettämistä ja vastaanottamista

OmaPostissa voit lähettää, maksaa ja seurata paketteja. Sinne saat myös kirjeet ja laskut sähköisinä. Voit ladata sovelluksen maksutta sovelluskaupasta (esimerkiksi App Store ja Google Play). Lisätietoja: posti.fi/omaposti.