Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Miksi Ilmastokumppaniksi?

  • Tukea yrityksen ilmastotyölle
  • Soveltuu erilaisille organisaatioille
  • Verkostoitumista ja näkyvyyttä
  • Maksuton ja vapaaehtoinen
  • Ilmastoteoista kertova tunnus käyttöön

Ilmastonmuutoksen hillintä omassa toiminnassa antaa nyt ja tulevaisuudessa etumatkaa markkinoilla. Oletko pohtinut miten organisaatiosi ympäristö- ja ilmastotoimiin saisi ryhtiä? Ilmastokumppanuus voi olla ensimmäinen askel siihen suuntaan! Kumppanuus tarjoaa organisaatioille helpon tavan aloittaa ilmastotyö, on kyseessä yhden henkilön yritys tai isompi liiketoiminta.

Asikkalan kunta yhdessä Päijät-Hämeen liiton kanssa tarjoaa Ilmastokumppanuutta kaikille paikallisille yrityksille ja yhteisöille. Lähde rohkeasti mukaan!

Energiatehokkuuden parantaminen yrityksissä – webinaari 3.11.2021 klo 17-19

Rahoitusta saatavilla yritysten vihreille ratkaisuille – katso Business Finlandin uutinen.

Miten Ilmastokumppaniksi?

Ilmastokumppaniksi pääset selvittämällä yrityksesi nykytilan ja asettamalla tavoitteet lähivuosille. Ilmastokumppanuuden kautta saat käyttöösi alkukartoituslomakkeen, koottua materiaalia ilmasto- ja ympäristöasioista sekä tukea prosessin läpikäymiseen.

Kun tavoitteet ovat selvillä, allekirjoitat Asikkalan kuntajohtaja Rinna Ikola-Norrbackan kanssa Ilmastokumppanuus-sitoumuksen. Ilmastokumppanina saat käyttöösi “Teemme ilmastotyötä” -tunnuksen ja yrityksen esittely sekä logo tulevat näkyville kunnan nettisivuille. Samalla pääset mukaan kumppaniverkostoon. Kumppanuutta koordinoiva Päijät-Hämeen liitto viestii laajemmalti sosiaalisen median kanavilla sekä liiton nettisivuilla.

Yhteistyö ja verkostoituminen kunnan ja muiden yrittäjien kanssa tsemppaa eteenpäin. Vertaistuki muilta samassa tilanteessa olevilta, ja hyvät esimerkit helpottavat ja tekevät ilmastotyön pyörittämisestä mukavampaa. Ilmastokumppanuus on jatkuva prosessi, jossa tavoitteita tarkennetaan vuosittain.