Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Asikkala tarjoaa sähköautojen omistajille useita latauspisteitä ympäri kuntaa. Nämä latauspisteet eivät ainoastaan tarjoa helppoutta ja mukavuutta sähköautoilijoille, vaan myös osoittavat vahvaa sitoutumista uusiutuvien energiamuotojen edistämiseen ja hiilineutraaliuden tavoitteluun.

Mistä kaikkialta löydät latauspisteitä?

Sähköauton latauksesta voi nauttia Vääksyn keskustassa kunnanvirastolla, teknisen viraston/kirjaston pihassa, Tokmannin, S-market Vääksyn tai K-Supermarket Vääksyn pihassa. Keskustassa sijaitsevat latauspisteet ovat helposti saavutettavissa ja tarjoavat mahdollisuuden ladata autoa samalla kun nauttii alueen palveluista ja nähtävyyksistä.

Kuotaan venesatama ja uimaranta tarjoaa sähköauton latauspisteen lisäksi kauniin satamamaiseman ihailtavaksi.

Voit myös pysähtyä Viipurilainen Kotileipomon pihalle valtatie 24 varrella ja herkutella leipomon tarjoamilla tuotteilla samalla, kun sähköautosi latautuu heidän pihallaan sijaitsevassa latauspisteessä.

Vesivehmaan koululta löytyy latausmahdollisuus niin paikallisille kuin mahdollisille matkailijoille.

Lehmonkärki Resort tarjoaa heidän vierailleen mahdollisuuden sähköauton lataamiseen, muiden palveluiden lisäksi.

Maksuvaihtoehto: Korttimaksu saatavilla

Kaikilla Asikkalan sähköautojen latauspisteillä on mahdollisuus maksaa käyttäen yleisimpiä pankki- ja luottokortteja, mikä tekee maksamisesta helppoa ja vaivatonta.

Edistystä Ympäristön Hyväksi

Nämä latauspisteet edustavat Asikkalan sitoutumista kestävään liikkumiseen. Tarjoamalla kätevän ja helpon tavan ladata sähköautoja, kunta haluaa kannustaa ympäristötietoista liikkumista sekä edistää uusiutuvan energian käyttöä alueella. Asikkala kutsuu kaikki asukkaat ja matkailijat lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan kauniista ympäristöstä ja tutustumaan kestävän liikkumisen mahdollisuuksiin.

Löydät latauspisteiden tarkat osoitteet Latauskartta sivustolta.