Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

ANNULI VIHERJUURI
LEMPEITÄ AJATUKSIA
Pinta galleria 3. krs.
8.3.-23.8.2024

Annuli Virherjuuri inspiroituu rauhallisista hetkistä ja pehmeistä arvoista. Häntä kiehtoo se, kuinka jokainen öljymaalaus on oma mietiskelytaipaleensa, kun intuitio ja prosessi vievät abstrakteja teoksia kohti ennalta-arvaamatonta lopputulosta, ja se matka jättää tilaa yllätyksille ja monille tulkinnoille. Mietiskelyn teemana ovat nykypäivän hyveet ja arvot, sekä positiivisuus elämän voimavarana.

Viherjuuri leikittelee täyteläisillä ja ohuilla maalikerroksilla, sekä kiiltävällä läpikuultavuudella ja mehiläisvahan samettisuudella. Hänen tavoitteenansa on vivahteikas maalausjälki, sekä luoda kaksiulotteisilla muodoilla ja väriharmonioilla orgaaninen kokonaisuus.

Näyttelyssä esillä olevat pienet linnut ovat kuin lentäneet esiin värikkään abstraktin ilmaisun maailmasta. Ne eivät laula, mutta ne viestivät sanattomasti rauhaa ja elämäniloa. Ne ovat kuin konkretiaksi muuttuneita lempeitä ajatuksia.

Annuli Viherjuuri (s. 1984) on Asikkalasta lähtöisin, nykyään Kokkolassa asuva ja työskentelevä kuvataiteilija. Hän on osallistunut yhteisnäyttelyihin kotimaassa ja ulkomailla sekä pitänyt yksityisnäyttelyitä vuodesta 2006 lähtien. Hän valmistui kuvataiteilijaksi AMK Satakunnan ammattikorkeakoulusta kuvataide Kankaanpäästä vuonna 2008. Hän oli Taidekeskus Salmelan kesän 2010 Nuori taiteilija. Viherjuuren teoksia on julkisissa taidekokoelmissa mm. HUSin kokoelmassa sekä Oulun Taidemuseossa. Tällä hetkellä hän suorittaa tutkintoa julkisen taiteen asiantuntija, kuvataiteilija YAMK, LAB.

Kotisivut https://www.annuliviherjuuri.com

Vapaa pääsy!

Päijännetalo
Pinta galleria 3. krs.
Avoinna ti-pe 11-17 la 11-16
Meijeritie 1
17200 Vääksy

Lisätietoja:

https://ess.menoinfo.fi/#!event?id=1274505

Lisää tapahtumia

Tapahtumat

-

Riuttalan kesäkahvila, kahden nuoren oma 4H-yritys

Riuttala

Tapahtumat

Juhannuksen saunailta Lehmonkärjessä

Lehmonkärki Resort

Tapahtumat

Juhannuksen saunailta Lehmonkärjessä

Lehmonkärki Resort