Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Olemme pyytäneet teitä auttamaan uuden esiintymisnäyttämön nimeämisessä. Esiintymisnäyttämön rakentamisurakka saadaan päätökseen lokakuun 2023 lopulla ja uusi rakennelma kaipaa tietysti nimeä! Jatkossa hienoja esityksiä ja puheita voidaan siis seurata Päijännetalon lähettyvillä, Vääksynjoen kupeesta. Kiitos kaikille esiintymisnäyttämön nimiehdotuksia lähettäneille! Saimme yli sata ehdotusta.

Olemme koostaneet saaduista nimiehdotuksista vaihtoehdot jatkoäänestykseen. Osaa nimistä oli ehdotettu jollain variaatiolla useamman kerran, mutta paljon saatiin myös uniikkeja ehdotuksia, kuten Peijnde (Päijänteen ensimmäinen nimi vuodelta 1472), itse kulttuuriin ja taiteeseen liittyviä, kuten Aaria, Ääniaalto ja Väre. Kuplava on nimenä leikittelevä, kun taas Simpukka ja Kehä liittyvät myös muotokieleen.

Osa nimiehdotuksista määrittää osittain esiintymisnäyttämön sijaintia (esim. Jokilava), osassa ehdotuksissa on kyse enemmän nimestä (esim. Lumo) ja osa ehdotuksista sisältää molemmat (esim. Elämysten estradi). Variaatioista johtuen lopullista nimeä täydennetään tarvittaessa sijainnilla (esim. Kanavan/Vääksyn) tai esiintymisnäyttämö/lava -lisäyksellä.

Äänestä mielestäsi parhainta nimiehdotusta uudelle esiintymisnäyttämölle! Nimi julkaistaan 4.11.2023