Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Päijänteen kansallispuiston 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi on käynnissä Parasta Päijänteellä -valokuvakilpailu, jonka järjestävät Metsähallitus, Asikkalan kunta ja Etelä-Suomen Sanomat.

Kuvaile valokuvan keinoin Päijänteen kansallispuiston henkeä. Voit miettiä esimerkiksi tällaisia asioita: Mikä puistossa on sinulle kaikkein tärkeintä? Mikä on mielipaikkasi puistossa? Mukavinta tekemistä? Entä hauskinta, rentouttavinta tai haastavinta? Näytä kuvillasi, miten ja missä Päijänteen luonto puhuttelee ja koskettaa juuri sinua.

SÄÄNNÖT

KUVAN LÄHETTÄMINEN KILPAILUUN

1. Valitse kilpailukuvasi. Anna kuvallesi nimi näin: Kuvan_nimi_kuvauspaikka_kuvauspäivämäärä
Esimerkki: Auringonlasku_Kelvenne _08072023.

Lataa kuva https://asikkala.kuvat.fi/i/xDBzftkrVmFA8HGpeNuadZM26R3j9bvJ Näkymän oikeassa yläkulmassa on Lähetä tiedostoja -kohta, jota klikkaamalla pääset lataamaan kuvasi kuvapankkiin.

2. Kun olet ladannut kuvan, mene webropoliin https://link.webropolsurveys.com/S/1BDE52C5A99B19EE ja anna kysytyt tiedot.

TULOSTEN JULKAISEMINEN

Kun kilpailu on päättynyt, esiraati valitsee kilpailuun lähetetyistä kuvista 30 kuvaa yleisöäänestykseen. Kuvat julkaistaan Etelä-Suomen Sanomien verkossa. Yleisöäänestys on 11. – 24.9.2023. Äänestyksen voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajat ja voittajakuvat julkistetaan syyskuun viimeisellä viikolla.

Kilpailun järjestäjillä on oikeus julkaista voittajakuvat tulosten esittelyn yhteydessä internet-sivuillaan.

VALOKUVIEN KÄYTTÖOIKEUDET

Valokuvauskilpailun järjestäjillä on esiraadin valitsemien 30 kuvan käyttöoikeus Päijänteen kansallispuiston ei-kaupallisessa viestinnässä. Kuvaaja sitoutuu siihen, ettei hän anna kuvan käyttöoikeuksia muille tahoille eikä myöskään omassa toiminnassaan käytä kuvaa kaupallisiin tarkoituksiin. Kuvaajan nimi mainitaan aina julkaisun yhteydessä.

Kilpailun järjestäjillä on oikeus luovuttaa esiraadin valitsemista 30 kuvasta kuvia kansallispuiston sijaintikunnille, Sysmälle ja Padasjoelle, sekä Salpausselkä UNESCO Global Geoparkille käytettäväksi niiden ei-kaupallisessa Päijänteen kansallispuistoa koskevassa viestinnässä. Kuvaajan nimi mainitaan julkaisun yhteydessä.

Kuvien mahdollisesta kaupallisesta käytöstä sovitaan aina kuvaajan kanssa henkilökohtaisesti.

PALKINNOT

1. ja 2. palkinto: mökkivuorokausi jollakin Päijät-Hämeen luontokohteella. Jos kuvaaja on alaikäinen, mökkivuorokaudesta sovitaan huoltajan kanssa.

3. palkinto: Etelä-Suomen Sanomien digitilaus yhdeksi kuukaudeksi.

Lisäksi muita retkeilyyn liittyviä tuotteita.

ONNEA KISAAN!

Lue myös Etelä-Suomen Sanomien juttu kilpailun alkamisesta. https://www.ess.fi/paikalliset/5966002