Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Asikkalan kunnanvaltuusto kokoontui maanantaina 13.6.2022. Pöytäkirja julkaistaan kunnan verkkosivuilla tarkastamisen jälkeen.

Kokouksessa käsiteltiin tilinpäätös vuodelta 2021. Tilinpäätös hyväksyttiin ja tilivelvollisille myönnettiin tili- ja vastuuvapaus. Tarkastuslautakunnan puheenjohtaja esitteli tarkastuslautakunnan laatiman arviointikertomuksen, johon palvelualueet ja kunnanhallitus toimittavat vastauksensa valtuustolle marraskuun loppuun mennessä.

Asikkalan kunnan uusi strategia hyväksytiin. Kunnanhallituksen strategialuonnokseen tuli valtuustokäsittelyssä muutamia lisäyksiä.

Hallintosäännön päivitys hyväksyttiin ja uusi hallintosääntö astuu voimaan 20.6.2022. Hallintosääntöpäivityksen myötä kunnassa aloittaa uusi toimielin, elinvoimajaosto.

Tallukkarinteen asemakaavan muutos ja Lentokentän hallialueen asemakaava hyväksyttiin esitetyn mukaisesti.

Ympäristöterveydenhuollon yhteistoimintasopimus hyväksyttiin ja jäseneksi tulevaan ympäristöterveyslautakuntaan nimettiin varsinaiseksi jäseneksi Tarja Tornio ja varajäseneksi Leena Santamäki.

Kävelyn ja pyöräilyn edistämissuunnitelman hyväksyminen päätettiin palauttaa toimivaltaan liittyvän epäselvyyden vuoksi valmisteluun ja hyväksyä vasta syksyllä.

Lisäksi kokouksessa käsiteltiin loppuun muutama valtuustoaloite sekä jätettiin kolme uutta valtuustoaloitetta.

Valtuuston kokous kokonaisuudessaan on katsottavissa kunnan Youtube-kanavalla kahden viikon ajan.

Lisätietoja
Kunnanjohtaja Rinna Ikola-Norrbacka, 044 778 0210