Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta tarjoaa lapselle aikuisen huolenpitoa, sekä turvallista ja virkistävää toimintaa koulupäivän jälkeen. Aamu- ja iltapäivätoiminta on maksullista toimintaa ja siihen sisältyy välipala.  Etusijalla ovat 1.-2. luokkalaiset, sekä muiden luokka-asteiden erityisoppilaat.

Iltapäivätoimintaan ilmoittaudutaan joka vuosi erikseen Wilma-järjestelmän kautta

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaa järjestetään ilmoitusten mukaisesti Anianpellon, Vesivehmaan, Länsi-Asikkalan ja Aurinkovuoren kouluilla.

Koululaisten iltapäivätoimintaa järjestetään koulupäivinä klo 12.00 – 17.00. Iltapäivätoimintaa ei järjestetä lauantaikoulupäivinä, eikä myöskään koulun lomien aikana.

Toimintaryhmät ja maksut 9.8.2023 alkaen :

Alle 4 tuntia/päivässä ryhmä, maksu kuukaudessa 90 €

Yli 4 tuntia/päivässä ryhmä, maksu kuukaudessa 110 €

Kaikki toimintaan osallistuvat lapset ovat tapaturmavakuutettuja.

Aamu- ja iltapäivätoimintalasku lähetetään kuukausittain elokuusta toukokuun loppuun kasvatus- ja opetuslautakunnan päättämien maksujen mukaan.

Iltapäivätoiminnan maksuista vapautuminen

Iltapäivätoiminnan maksu voidaan jättää perimättä tai sitä voidaan alentaa siltä osin kun maksun periminen vaarantaa perheen toimeentulon edellytyksiä, lakisääteiset elatusvelvollisuuden toteutumista tai jos siihen on syytä huollolliset näkökohdat huomioiden.
Iltapäivätoiminnan maksu voidaan poistaa, jos perhe joutuu turvautumaan toimeentulotukeen. (Asikkalan kunnan iltapäivätoiminnan järjestämissuunnitelma).

Iltapäivätoiminnan järjestämissuunnitelma

Iltapäivätoimintaan ilmoittautuminen

Koululaisten iltapäivätoiminnan esimiehenä ja toiminnasta vastaavana toimii sivistysjohtaja Petri Haapanen, petri.haapanen(a)asikkala.fi, p 044 778 0430

Iltapäivätoimintalaskutuksista vastaa varhaiskasvatuksen palvelusihteeri, varhaiskasvatus@asikkala.fi p. 044 778 0058.

Anianpellon iltapäivätoiminta p. 044 778 0397

Vesivehmaan iltapäivätoiminta p. 044 778 0398

Aurinkovuoren iltapäivätoiminta p. 044 778 0465

Länsi-Asikkalan iltapäivätoiminta p. 044 778 0031