Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku
Kalmarinranta

Vesijärven rannalla sijaitseva Kalmarinranta on Etelä-Suomen paras hiekkaranta. Pitkä ja matala 700 metrin mittainen ranta on turvallinen myös aivan perheen pienimpien vesileikkeihin.

Lasten elämyspuisto

Oletko jo testannut lasten elämyspuiston vaijeriliun? Puistossa viihtyy niin pienet kuin isommatkin touhuilijat. Vesilekkien, maatrampoliinien ja kiipeilytelineiden parissa vierähtää tunti jos toinenkin.

Lasten liikennepuisto

Pois alta risut ja männynkävyt, nyt on vihreä valo! Liikennetaitoja pääsee oppimaan lasten liikennepuistoon.

Myllytontun luontopolku

Myllytontun luontopolku johdattaa vierailijan Vääksynjoen vartta pitkin rauhaisaan lehtometsään, joka on oikea lintujen paratiisi. Luontopolulla on monta luontotaulua ohjaamassa kulkijaa ja kertomassa paikallisesta lajistosta ja historiasta.

Koulunmäen liikunta-alue

Monipuolinen liikuntakeidas Koulunmäellä, joka liikuttaa niin pienempiä kuin isompiakin liikkujia. Ja mikä parasta kaikki ulkoliikuntapalvelut ovat vapaassa käytössä.

Hiihtomaa

Aurinkovuoren valaistujen kuntoportaiden vieressä sijaitsevan hiihtomaan pulkkarinteet, kumpareet ja hyppyri tarjoavat vauhdikasta tekemistä talvipäivään.

Pumptrack-rata

Asikkalan skeitti- ja pumptrack -rata on loistava paikka parantaa tasapainoa ja oppia uusia taitoja yhdessä muiden kanssa. Pumptrack-rata sijaitsee Laidunpuistossa Vääksyssä.

Asikkalan leikkipuistot

Asikkalan leikkipuistoissa on mukavaa viettää leikkihetkiä keinuen, kiipeillen, hyppien ja pelaten. Ja kuka rakentaakaan hiekkalaatikolla isoimman hiekkakakun tai korkeimman hiekkalinnan?