Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Kunnan järjestämässä varhaiskasvatuksessa maksuihin vaikuttavat perheen koko ja tulot lomarahoineen ennen verojen vähentämistä. Maksu on lapsikohtainen ja perustuu varhaiskasvatuksen asiakasmaksulakiin (1503/2016).

Varhaiskasvatuksessa noudatamme kiinteää kuukausimaksua ja laskutamme kuukausittain jälkikäteen. Toimintavuosi alkaa 1.8. ja maksua perimme 11 kalenterikuukaudelta toimintavuoden aikana. Heinäkuu on maksuton kuukausi edellyttäen, että varhaiskasvatus on alkanut edellisen vuoden elokuussa.

Kun olemme myöntäneet lapsellesi varhaiskasvatuspaikan, voit ilmoittaa tulosi Asikkalan kunnan Sähköisten palvelujen kautta Varhaiskasvatuksen ja iltapäivätoiminnan palvelut jo asiakkaana oleville, klikkaa omaa nimeäsi vasemmassa reunassa. Päätöksen saat sähköisiin palveluihin perhetietoihin (klikkaa päämiestä vasemmassa reunassa), jos olet valinnut sähköisen tiedoksiannon. Jos olet valmis maksamaan korkeinta asiakasmaksua, myös sen voit hyväksyä sivuillamme.

Ellet toimita tulotietoja, perimme korkeimman maksun, mikä on 1.8.2022 alkaen 295 euroa kuukaudessa. Vuosittaisen maksun ja tulotietojen tarkistuksen teemme pääsääntöisesti tammikuun alusta.

Ohessa tulostettavat lomakkeet tuloselvityksestä: