Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

PÄIVITYS:
Perjantain 23.2. ja lauantain 24.2. väliseksi yöksi suunniteltu AsikkaLAN-lanitapahtuma on peruuntunut liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Selvittelemme mahdollisuuksia tuoda Asikkalaan tarjolle muunlaisia digitaalisen pelaamisen tapahtumia, sekä kuntalaisten kiinnostusta sellaisiin.

Asikkalan nuorisopalvelut ja Asikkalan kirjasto järjestävät yhteistyössä LAN-partyn eli lanit 23.2.-24.2. Kyseessä on koko yön kestävä digitaalisten pelien harrastajien tapahtuma, jossa yhteen tilaan kokoontuu ihmisiä pelaamaan omien tietokoneidensa tai konsoleidensa kanssa. Luvassa on peliturnauksia ja muuta ohjelmaa. Tapahtuman on yläasteikäisille ja sitä vanhemmille. Yläikärajaa ei ole. Osallistujat pelaavat tapahtumassa omilla laitteillaan omistamiaan pelejä.

Yleistä infoa:

Konepaikkoja tapahtumaan on tarjolla 20 kpl, ja niiden varaaminen alkaa 1.2.2024. Konepaikka toimii myös tapahtuman lippuna, joten ilman konepaikkaa ei laneille voi osallistua. Konepaikan hinta on 10 euroa, ja se maksetaan paikkaa varattaessa. Konepaikan hintaan kuuluu pöytäpaikka, lainatuoli, (voi tuoda myös oman), verkon käyttö, jääkaapin käyttö, sekä kahvi tai tee koko tapahtuman ajan. Lisäksi tarjolla on aamupalaa tapahtuman loppuessa konepaikkojen purkamisen aikaan. Muuten tapahtumassa syödään joko omia eväitä tai kanttiinin antimia. Tapahtuma on päihteetön ja savuton.

Aikataulu:

perjantai 23.2.
Klo 15            Konepaikkojen rakentaminen alkaa
Klo 18            Valot sammuvat, itse tapahtuma alkaa.

lauantai 24.2.
Klo 06            Valot syttyvät, tapahtuma päättyy, purkuaika alkaa, aamupalaa tarjolla
Klo 09            Purkuaika loppuu.

Tule siis, vaikka kaverien kanssa yhdessä viettämään toiminnantäyteinen yö digitaalisen pelaamisen parissa ja nauttimaan lanitustunnelmasta.

#AsikkaLAN #eipystymeillonlanit

Tapahtumaa tukevat OP Järvi-Häme, K Supermarket Vääksy ja Euronics Vääksy