Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

4/6 Paikoista varattu

Asikkalan kirjaston kertapelikerho
Torstaina 26.10, Kokoustila Amppari, klo 17-21

2 pelaajaa tarvitaan pelin toteutumiseen, 6 mahtuu enintään mukaan.

J.R.R. Tolkienin ystävät huomio! Nyt olisi Asikkalan kirjaston kertapelikerhossa tarjolla Keski-maahan ja Kontuun sijoittuva peli, jossa kaikki pelihahmot ovat hobitteja! Pelikerralla pelataan lyhyitä seikkailuja The One Ring (2e) starter-setistä niin monta kuin ehditään.  

Mitä mainioin salaliitto! 

Keski-maa, Eriador, Kontu, Hobittila. 

Vuosi 2960 kolmatta aikaa (tai 1360 konnun ajanlaskun mukaan). 

Viiden armeijan taistelusta (Hobitti) on kulunut 19 vuotta. Bilbon jäähyväisjuhlaan (TSH) on aikaa vielä 41 vuotta. Oudoksikin mainittu, kuuluisa ”Hullu-Reppuli”, (kuten Bilboa on seikkailujensa ja konnusta poistumisen vuoksi kutsuttu jo kohta parisenkymmentä vuotta) on lähettänyt sinulle mitä kohteliaimman kutsun saapua luoksensa Repunpäähän. Pitkän ja sateisen koko iltapäivän kestäneen kävelyn jälkeen aurinko painuu mailleen, ja iltataivaalta esiin tulleiden hehkuvien tähtien alla saavut lopulta Repunpään massiviselle pyöreälle vihreälle ovelle. 

Pihalla seisoessasi käy ilmi, että muutama muukin Hobitti on ilmiselvästi saanut saman kutsun. Joka suunnasta tuntuu saapuvan Bilbon serkuksia ja tuttavia. Näyttääkin siltä, ​​että Bilbo olisi henkilökohtaisesti pyytänyt juuri tätä hobittikokoonpanoa liittymään hänen seuraansa juuri tänä iltana. Paikalla on sekä tuttuja että hieman tuntemattomampaa väkeä, vaikka kaikkihan konnussa nyt ovat ainakin joskus kuulleet toistensa suvuista jos nyt ei muuta…  

Mutta mikä voikaan olla tämän kutsun taustalla, ja minkä ihmeen vuoksi Hullu Reppuli haluaa tavata juuri teidät Repunpään upeassa Hobitinkolossa? 

Ilmoittaudu peliin ja tule ottamaan selvää! 

Pelin valmishobitit: 

Drogo Reppuli (Frodon tuleva isä)
Esmeralda Tuk (Merrin tuleva äiti)
Lobelia Piukkapaula (Bilbon pikkuserkun, Lotho Säkinheimo-Reppulin tuleva vaimo)
Paladin II Tuk (Pippinin tuleva isä)
Esikko Rankkibuk (Frodon tuleva äiti)
Rorimac Rankkibuk (Esikon veli, Frodon tuleva eno, Merrin isoisä)

Lisätiedot: 

Aiempaa kokemusta Tolkienin kirjoista, niiden filmatisoinneista, tai roolipelaamisesta ei edellytetä, mutta kaikista niistä on huomattavaa apua peliin osallistujalle. 

HUOM! Ilmoittauduthan suoraan varasijalle, jos et ole ihan varma, että pääset mukaan. Viime hetken perumiset vievät pelipaikkoja kiinnostuneilta ja ovat tosi kurja juttu sekä pelaajille että pelinjohtajalle.

Avainsanat: Kontu, Hobitit, Kevyt pelitapa, Tolkien, The One Ring, Aloittelijaystävällinen, Sopii myös paljon pelanneille, Salaliitot, Tarinavetoinen, Tunnelmallinen, Matka, Starter set, Keski-maa   

Pelissä käytetään kevyttä Free Leaguen vuonna 2021 julkaisemaa ”The One Ring 2e”-säännöstöä, joka opitaan pelin aikana.

Pelissä on turvamekaniikkana käytössä X-kortti, jonka toiminta selitetään pelin alussa.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteeseen heikki.marjomaa@asikkala.fi