Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Alien RPG – Hopen viimeinen päivä
PELI TÄYNNÄ!
(Ilmoittautuneita on tällä hetkellä 5/5 +2 eli varsinainen peli täynnä ja 2 varasijalla)

Pelijärjestelmä: Alien RPG (opitaan pelissä)

ALIEN RPG – HOPE´S LAST DAY (SUOSITUSIKÄRAJA 16+)
Hadley’s Hope, maankaltaistussiirtokunta, jota Weyland-Yutani ja Yhdistyneet Amerikat yhdessä rahoittavat, on kahtiajakautunut paikka. Vieraileva korporaation väki katsoo teitä, siirtokunnan työntekijöitä nenänvarttaan myöten saadakseen vain samalla mitalla takaisin. Jännitteistä huolimatta siirtokunta on kehittynyt hyvin. Mahdollisuuksia rikastua on paljon – ja niin myös riskejä.

Neljä päivää sitten Russ Jorden -niminen vapaakaivaja tuotiin takaisin asemalle kriittisessä tilassa. Kävi ilmi että hänellä oli jonkinlainen tartunta, joka oli peräisin täältä LV-426:lta eikä tuotu maasta. Russ menehtyi lopulta, kun hänestä purkautui jokin käärmeenkaltainen loinen, joka katosi tukikohdan sisuksiin. Vartijat eivät ole vielä onnistuneet saamaan sitä kiinni, ja jotenkin oudosti lisää siirtokuntalaisia on saanut tuon saman tartunnan. Huhutaan, että jotkut heistä ovat kuolleet, ja että näitä käärmeolioita on enemmän kuin työnjohtaja Simpson ääneen myöntää.
Lopulta Simpson puhui asemalaisille keskusradion kautta pyytäen heitä rauhoittumaan. ”Kriisi tai ei, teillä on työt hoidettavana” oli tarkka sanamuoto, jota hän käytti puheessaan.

Lähditte 24 tuntia sitten huoltokeikalle maankaltaistusprosessori 9:ään. Aluksi ajattelitte että on kiva päästä pois tukikohdasta siksi aikaa että kriisi on ohi, ja lähditte matkaan mielissänne. Kymmenen kilometrin päässä Hadley´s Hopesta, Singletonin traktori antoi periksi. Siitä päässyt ilkeä mekaaninen narskahdus kertoi hyvin selkeästi kaikille teille, ettei se enää kulje senttiäkään.
Hadley’s Hopelle soittamiinne puheluihin vastattiin lyhytsanaisesti. Teitä kehotettiin odottamaan, ja olipa heillä otsaa lisätä vielä että ”he kyllä hoitaisivat teidänkin pikku ongelmanne, heti kun heillä olisi aikaa”.
Ei ole ollenkaan oikein, että Weyland-Yutanin edustajat häipyvät matkoihinsa ja jättävät teidät, työntekijät, siivoamaan tämän sotkun. Jos asiat menevät huonosti, miksette ota niitä avainkortteja itsellenne ja häivy heidän sijaansa?

On kulunut jo kokonainen Päivä, ettekä ole vieläkään kuulleet asemalta mitään. Jossakin vaiheessa aloitte huutelemaan radioon kysymyksiä että kestääkö vielä kauan, mutta kaikki yritykset ottaa yhteyttä Hadley’s Hopeen ovat tuottaneet vain radiohiljaisuutta. Teille alkaa pikkuhiljaa valjeta, että kukaan ei ole tulossa auttamaan. Tämä ajatus sai aavemaisen vahvistuksen, kun kuulitte radiosta jotain epäselvää, jopa paniikinomaista kohinaa, joka hiljeni yhtä nopeasti kuin alkoikin.

Ei kai ole muuta vaihtoehtoa kuin kävellä jalkapatikassa takaisin ja mennä itse katsomaan että, mitä helvettiä siellä on tekeillä…

HOPEN VIIMEINEN PÄIVÄ on aloittelijaystävällinen (mutta myös konkareille sopiva) yhden illan roolipeli 3–5 hengelle. Kirjaston mediaohjaaja, Heikki toimii peluutuksessa pelinjohtajana. Ilmoittaudu siis heikille sähköpostilla osoitteeseen heikki.marjomaa@asikkala.fi, pelaamaan ALIEN RPG:tä torstaina 25.1.2024 klo 17–21. Mukaan mahtuu maksimissaan viisi pelaajaa. Voit myös ilmoittautua varasijalle, jolloin saat tiedon peruutuksista ja mahdollisista täyttämättä olevista pelipaikoista paria päivää ennen peluutusta.

Sisältötagit:
ALIEN, ALIENS, Free League, Year Zero Engine, Elokuvat, Kauhu, Aloittelijaystävällinen, Valmishahmot, Selviytyminen, Mahdollisuus hahmokuolemaan, Tutkimus, pakeneminen, Piilottelu, Avaruusolennot, Ruumiit, Body horror, Taistelu,