Siirry sisältöön
Yhteystiedot Asioi verkossa Haku

Saitte fixeriltä nimeltä Rex pari kuukautta sitten ryhmänne kanssa keikkapalkkioksi asumisoikeuden loppuvuodeksi tämän omistamassa, suuryrityksistä vapaassa asuintalossa parin korttelin päässä Combatzonelta. Korpovapaa elämä onkin tuntunut erittäin tervetulleelta sen pari kuukautta, mitä sitä on kestänyt. Ainoana ehtona asunnon käytölle Rex sanoi, että saattaa pyytää ”paria palvelusta silloin tällöin”. Ilmeisesti se ”silloin tällöin” on nyt tullut, koska PIIPPPIIPBLIP Agent-viestimenne piippaavat yhtä aikaa Rexin viestin merkiksi. On aika tehdä ensimmäinen palvelus vuokraisännällenne… 

PELI ON TÄYNNÄ! (Paikoista on tällä hetkellä varattu 5/5)
Varasijalle voi edelleen ilmoittautua.
Varasijalaisille lähetetään sähköpostia mikäli pelistä vapautuu paikka.

Asunto” on lyhyt Cyberpunkseikkailu, joka on kirjoitettu sopivaksi myös Cyberpunkiin ensimmäistä tutustuville pelaajille. Sen avulla saa hyvin tuntumaa Cyberpunkin maailmaan ja sen lainalaisuuksiin. Seikkailu toimii kuitenkin yhtä hyvin myös konkari-kyberpunkkareille.

Kyseessä on yhden illan roolipeli 3–5 hengelle. Kirjaston mediaohjaaja, Heikki toimii peluutuksessa pelinjohtajana. Ilmoittaudu siis sähköpostilla osoitteeseen heikki.marjomaa (at) asikkala.fi, pelaamaan Cyberpunk REDia torstaina 25.4.2024 klo 17–21. Mukaan mahtuu maksimissaan viisi pelaajaa. Voit myös ilmoittautua varasijalle, jolloin saat tiedon peruutuksista ja mahdollisista täyttämättä olevista pelipaikoista paria päivää ennen peluutusta.

Sisältötagit:
Dystopiat, Tulevaisuus, Taistelu, Korporaatiot, Saasteet, Tieteistarinat, Cyberpunk, Implantit, Kybernetiikka

Valittavana on kuusi hahmoa, joista yksi jää käyttämättä mikäli peli tulee täyteen:   

Voit ilmoittautuessasi kertoa myös mitä hahmoa haluaisit pelata, mikäli haluat.

Tervetuloa!!